Η Γιουβέντους ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Ρονάλντο

285

Μπορεί να είναι πλέον στα 35 του, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει ασταμάτητα και η Γιουβέντους θέλει να τον κρατήσει στο Τορίνο μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του

Τον Ιούνιο θα συμπληρώσει δεύτερο χρόνο στο Τορίνo και θα έχει μπροστά του ακόμη δύο σεζόν για να εκπληρώσει το τετραετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει στο Costa Navarino…

Ωστόσο η επίδραση του CR7 στη Γιούβε, από την πρώτη στιγμή που πήγε στον ιταλικό βορρά είναι κάτι παραπάνω από φανερή με τον Πορτογάλο φέτος να έχει πετύχει 21 γκολ σε 22 ματς της Serie A.

Κι αν το διαβατήριο του δείχνει ότι είναι πλέον 35 χρονών, εν τούτοις με αυτές τις επιδόσεις και την συνολικότερη συμπεριφορά του έχει κάνει τους πάντες στο Τορίνο να τον λατρεύουν κι έτσι οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν εισηγηθεί στον Αντρέα Ανιέλι την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του για 2 ακόμη χρονια.

Κι αν ο Κριστιάνο πει το ναι, σημαίνει ότι θα κλείσει την καριέρα του στα ασπρόμαυρα καθώς το καλοκαίρι του 2024 θα είναι πλέον 39 χρονών, αλλά και κατά κάποια εκατομμύρια πιο πλούσιος (στο τρέχων συμβόλαιο για κάθε χρόνο αμείβεται με περίπου 7 εκατ. ευρώ).

protothema.gr