H Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προτείνει ηλεκτρονικές διελεύσεις λόγω κοροναϊού

477

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα μέτρα που λαμβάνει η εταιρία για πρόληψη της μετάδοσης του κοροναϊού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έκτακτα μέτρα της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου για τον περιορισμό μετάδοσης του κοροναΐού COVID-19

Με αφορμή την πανδημία του κοροναϊου COVID-19 και με υψηλό αίσθημα ευθύνης τόσο απέναντι στην υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας όσο και απέναντι στους οδηγούς, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ανακοινώνει ότι έλαβε όλα τα δυνατά μέτρα όπως προβλέπονται και από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ενώ επιπροσθέτως ανέλαβε πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση που αφορά την προστασία της δημόσιας υγιεινής και ασφάλειας με βάση και τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

Ως Εθνικής Σημασίας Υποδομή είναι υποχρέωση μας να μεριμνήσουμε και να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες της Πολιτείας για την μείωση του κινδύνου εξάπλωσης του κορονοϊού COVID-19.  Τα επιπρόσθετα μέτρα τα οποία ελήφθησαν από την Εταιρία είναι πρωτόγνωρα και αυξημένου βαθμού δυσκολίας, τα επίπεδα ωστόσο ασφαλείας και εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου δεν θα επηρεαστούν.

Στο πλαίσιο αυτό σας ενημερώνουμε ότι θα λειτουργήσουμε με το λιγότερο δυνατό προσωπικό στις λωρίδες των διοδίων για την περίοδο της κρίσης. Προτείνουμε δε στους οδηγούς για την διευκόλυνσή τους στις διελεύσεις τους να κάνουν χρήση των ηλεκτρονικών λωρίδων, προκειμένου στο μέτρο του δυνατού να να ελαχιστοποιηθούν οι συναλλαγές με χρήση μετρητών.

Για την δωρεάν προμήθεια πομποδεκτών που παρέχει η εταιρία μας, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο www.myewαy.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2410 741440.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και προτρέπουμε όλους να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες που καθημερινά ανακοινώνει η Πολιτεία.