Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Στη τελετή ορκωμοσίας της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας

677

 

Η Βουλευτής συμμετείχε στην τελετή ορκωμοσίας της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής με εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό παρισταμένων και προσκεκλημένων, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για τον κορωναϊό.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα, να συμπεριλαμβάνομαι στα πρόσωπα που επιλέχθηκαν για την τελετή ορκωμοσίας της 13ης και πρώτης γυναίκας Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Σήμερα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας, που με έντονη συγκινησιακή φόρτιση, στέλνει μηνύματα εθνικής ενότητας, μεσούσης της πρωτόγνωρης  υγειονομικής κρίσης. Η τελετή, δεδομένων των συνθηκών, έλαβε  χώρα σε ιδιαίτερες συνθήκες, λόγω των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωναϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Με αισιοδοξία, με σύνεση και με τα απαραίτητα μέτρα που λαμβάνει έγκαιρα η Κυβέρνηση αλλά και με την υπεύθυνη στάση του καθενός από εμάς ατομικά, σήμερα, ανήμερα της μεγάλης θεσμικής τελετής, η χώρα μας και η κοινωνία μας θα ανταπεξέλθει και σε αυτήν τη νέα παγκόσμια πρόκληση».