Η ανακοίνωση του Monte-Carlo για τον κορωναϊό

359

Αρκετές ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του Monte-Carlo Masters, οι διοργανωτές του πρώτου μεγάλου τουρνουά της χωμάτινης σεζόν, εξέδωσαν μια ανησυχητική ανακοίνωση σχετικά με το φαινόμενο του κορωναϊού.

Η έξαρση του ιού στην Ιταλία, στην Ισπανία και στη Γαλλία, έχει αρχίσει να δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στην ευρωπαϊκή χωμάτινη σεζόν, που θα ξεκινήσει μετά από το Miami Masters. Ήδη στην Ισπανία ανακοινώθηκαν κάποια μέτρα που δεν επιτρέπουν την προσέλευση κόσμου σε αθλητικές διοργανώσεις και το Monte-Carlo Masters εξέδωσε μια ανακοίνωση, που αναφέρει αυτό το ενδεχόμενο, παρότι μας χωρίζει ακόμα ένας μήνας από το τουρνουά.

“Ακολουθώντας τις διατάξεις του Μονακό και της Γαλλίας της 9ης Μαρτίου, σχετικά με τις προσεχείς αθλητικές εκδηλώσεις, η διεύθυνση του Rolex Monte-Carlo Masters διαβεβαιώνει το κοινό πως θα κάνει τα πάντα για να εφαρμοστούν τα καλύτερα μέτρα ώστε να αντιμετωπιστεί η επιδημία του κορωναϊού.

Αν το τουρνουά γίνει κεκλεισμένων των θυρών, η διεύθυνση επιβεβαιώνει στους φιλάθλους πως θα επιστραφεί το αντίτιμο όλων των εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί, με μια διαδικασία που θα ανακοινωθεί προσεχώς”, ανέφερε η ανακοίνωση που έβγαλε σήμερα η διοργάνωση.

Το Monte-Carlo Masters αναμένεται να ξεκινήσει στις 12 Απριλίου. Θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Novak Djokovic και Rafael Nadal, με τον Ισπανό να διεκδικεί τον 12ο τίτλο του στο πριγκιπάτο του Μονακό.

 

tennisnews.gr