Κατερίνη: Στα αζήτητα ο επιχειρηματίας από το Ίλιον…

814
Στο θρίλερ του επιχειρηματία από το Ίλιον Λεωνίδα Μπάτσιου, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Σε αυτόν ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε σε αποσύνθεση στο Μαρμάρι Καρύστου από ψαρά στις 11 Φεβρουαρίου. Κανείς δεν σκέφτηκε τότε  να ερευνήσει αν πρόκειται για τον αγνοούμενο άνδρα.  Το «Τούνελ» δύο εβδομάδες πριν, προσπαθούσε να βρει άκρη με τον άγνωστο άνδρα της Καρύστου. Επικοινώνησε με τη Λιμενική Αρχή της περιοχής και με την οικογένεια για τη διαδικασία του DNA.

Η Ασφάλεια στο Ίλιον είχε σχετικό δείγμα από τον ίδιο τον αγνοούμενο από την έρευνα που έκανε στο σπίτι του και προχώρησε τη διαδικασία ταυτοποίησης.

Το βράδυ της Δευτέρας 9 Μαρτίου η οικογένεια του άτυχου 55χρονου ενημερώθηκε και επίσημα από την Αστυνομία γι΄αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη.

Αμέσως μετά, οι συγγενείς βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα ακόμα απίστευτο αλαλούμ μεταξύ των υπηρεσιών αφού κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής σε ποια αζήτητα έχει θαφτεί  ο άτυχος άνδρας. Η νεκροτομή φέρεται να έγινε από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Μπάτσιος εξαφανίστηκε στις 4 Ιανουαρίου από το σπίτι όπου έμενε στο Ίλιον και η Ασφάλεια της περιοχής ερευνά όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατό του. Έμφαση θα δοθεί στο πόρισμα της νεκροτομής που αναζητούν ήδη οι Αρχές!…

 

Πηγή: anikolouli.gr