Θερμαϊκός Κορινού : Έκλεψαν μέχρι και τις παντόφλες

512

Ένα απίστευτο και συνάμα αποτρόπαιο για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα στην Πιερία γεγονός έλαβε χώρα στο γήπεδο του Κορινού, το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μαρτίου.

Οι άνθρωποι του Θερμαϊκού αντίκρισαν τον χώρο φύλαξης του αθλητικού υλικού παραβιασμένο, με τον σάκο που έχει τις μπάλες άφαντο, τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών και τις παντόφλες μπάνιου εξαφανισμένα και να λείπει και το κομπρεσέρ με το οποίο φούσκωναν τις μπάλες.

«Μας έκαναν ζημία» είπε στην εκπομπή του Μπάμπη Πεΐδη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης ο πρόεδρος του Θερμαϊκού Αλέκος Καλτσίδης.

«Πήραν πράγματα τα οποία χρησιμοποιούσαν οι προπονητές για να κάνουν την δουλειά τους καθώς και ατομικά πράγματα των ποδοσφαιριστών. Μας πήραν και το σάκο με τις περίπου δέκα μπάλες που είχαμε για τις προπονήσεις μας.»

Ολοκληρώνοντας ο πρόεδρος της ομάδας του Κορινού είπε:

«Μπήκαν από την εσωτερική πόρτα του γηπέδου, από εκεί που βγαίνουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Θα πάρουμε μπάλες για το παιχνίδι της Κυριακής σίγουρα απλά λες γιατί. Τι να κάνουν τις μπάλες και τα παπούτσια. Προφανώς τα πήραν άνθρωποι οι οποίοι θα τα εμπορευθούν.»

Πηγή