Ταινίες πορνό με έμπνευση τον… κορωνοϊό- Φορούν μάσκες και ειδικές στολές (ΦΩΤΟ)

826

Πηγή έμπνευσης και για τις ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου αποτέλεσε ο κορωνοϊός.

Πλέον υπάρχουν κλιπ με τους πρωταγωνιστές να φορούν ειδικές στολές.

Μπορεί πρώτα οι influencers να φόρεσαν μάσκες και να πόζαραν στο Instagram, εκμεταλλευόμενοι τον ιό, ωστόσο, τα πορνογραφικά sites φαίνεται να ακολουθούν και να παίρνουν ιδέες με αφορμή τον κορωνοϊό. Στο διαδίκτυο έχουν αναρτηθεί βίντεο με τίτλο «Εγκαταλελειμμένη Ουχάν» και «Πράκτορας θέτει υπό κράτηση γυναίκα ύποπτη για κορωνοϊό».

Οι πρωταγωνιστές παρουσιάζονται να φορούν ειδικές στολές, μάσκες, νοσοκομειακές στολές και να κάνουν σεξ σε μέρη που θυμίζουν ιατρικές εγκαταστάσεις.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι προσελκύονται από το πορνό με θέμα το κορωνοϊό με τον ίδιο τρόπο που φοβούνται τη σκιά και παρακολουθούν ταινίες τρόμου: Ολοι ψάχνουμε πράγματα που μας ζωντανεύουν», δήλωσε ο Spicy, πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών.

Σύμφωνα με τον Spicy, μερικά από τα βίντεό τους περιέχουν βασικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόληψης της εξάπλωσης του κορωνοϊού και έγιναν με σκοπό την εκπαίδευση των ανθρώπων. Το δίδυμο Spicy x Rice ανέφερε ότι γνωρίζουν ζευγάρι που βρισκόταν στην Ουχάν και πως γύρισε το βίντεο, έχοντάς τους στο μυαλό τους.

Πηγή