Πανσέληνος στην Παρθένο στις 9 Μαρτίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια

662
Στις 9 Μαρτίου 2020, ώρα Ελλάδας 7:47 μ.μ. η Πανσέληνος γίνεται στις 19ο 37΄ της Παρθένου και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες. Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Η πανσέληνος αυτή ευνοεί τις δράσεις που αφορούν την καθημερινή μας ζωή και επίσης συμβάλλει σε μια συνολική αίσθηση ψυχικής, σωματικής και πνευματικής ευεξίας.

Μας βοηθά να εξαγνίσουμε τις προθέσεις μας και να θέσουμε υψηλότερα οράματα στη ζωή μας. Πρέπει να δουλέψουμε για να αναθεωρήσουμε και να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας για το παρελθόν και το παρόν και να κάνουμε τις επιθυμίες και τις ελπίδες μας πραγματικότητα στο μέλλον. Αυτή η Πανσέληνος επιτρέπει τον εσωτερικό προβληματισμό στην ψυχή και το πνεύμα μας και μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε ότι το μέλλον μας θα πρέπει να κατευθύνεται βασιζόμενο στον δημιουργικό νου μας και στα συναισθήματά μας.

Αυτή η Πανσέληνος απαιτεί μεθοδική και συστηματική προσέγγιση των συναισθημάτων μας. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής αλλά παράλληλα επιδιώκουμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο μαγευτική και ονειρική. Αυτή είναι μια καλή χρονική περίοδος για την ολοκλήρωση έργων που απαιτούν οργάνωση και προσοχή στη λεπτομέρεια και τη φροντίδα κάθε ζητήματος που απαιτεί σχολαστική προσοχή. Επίσης, γινόμαστε πιο εσωστρεφείς, καθώς απορροφόμαστε από τον προβληματισμό και τις πνευματικές αναζητήσεις. Γινόμαστε συνεσταλμένοι και πιο απαιτητικοί, καθώς είναι δύσκολο να ευχαριστηθούμε.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Πανσελήνου στο ζώδιό σας και δείτε επίσης τον ωροσκόπο σας.

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας, είναι μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για να αποκομίσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας σε σχέση με την υγεία σας και τις καθημερινές σας συνήθειες. Μπορεί να δείτε τα αποτελέσματα ενός προγράμματος γυμναστικής ή δίαιτας ή υγιεινών συνηθειών. Ίσως νιώσετε άγχος από τις πολλαπλές ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας ή την πίεση στην εργασία σας. Το αναλυτικό και οξυδερκές μυαλό σας εφευρίσκει τρόπους για να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες στη ζωή σας και να καταπιαστείτε με λιγότερο αγχωτικές δραστηριότητες, προκειμένου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας για μερικές ημέρες. Τώρα θα αναζητάτε περισσότερο χρόνο  για να ξεκουραστείτε και για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, αναζητάτε το φλερτ και τη διασκέδαση και καταφέρνετε να αποπλανήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, κάνοντας συνετά και οργανωμένα βήματα και εστιαζόμενοι στις μικρές λεπτομέρειες. Εκείνο που σας ενδιαφέρει τώρα δεν είναι το πάθος αλλά αν έχετε  κοινή πορεία στη ζωή. Διασκεδάζετε με καλούς φίλους, νιώθετε πιο ευχάριστα στην εργασία σας, ίσως ακόμα κάνετε σχέδια με τον αγαπημένο σας για έντονες διασκεδαστικές βραδιές. Αναλύετε την πορεία της σχέσης σας και συζητάτε μαζί, όμως φροντίστε μην αφήσετε τις μικρές λεπτομέρειες και την ανάλυση να χαλάσουν τη μαγεία της αγάπης. Μπορεί επίσης να ενδιαφερθείτε για ένα νέο χόμπι ή λαμβάνετε επευφημίες και αναγνώριση από την ολοκλήρωση ενός δημιουργικού έργου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, γίνεστε πιο υπεύθυνοι απέναντι στα προσφιλή σας πρόσωπα και βρίσκετε τρόπους για να βάλετε τα προβλήματα στο σπίτι σας σε τάξη. Ίσως κάποια άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος είναι ιδιαίτερα πιεστικά απέναντί σας ή χρειαστεί να παρέχετε υπηρεσία σε κάποιο άτομο που το αισθάνεστε οικείο. Ίσως, επίσης, λάβετε κάποιες συμβουλές ή σημαντικές πληροφορίες που θα αποδειχθούν επωφελείς για την εργασία σας. Το φεγγάρι σας ζητά να δείξετε τα συναισθήματά σας στα πρόσωπα που αγαπάτε και να απομακρύνετε το ζοφερό παρελθόν που παρεμποδίζει την εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας. Μπορεί επίσης να αναδιοργανώσετε το σπίτι σας, να αγοράσετε κάποια αντικείμενα για αυτό ή απλά να φιλοξενήσετε κάποια άτομα που έρχονται από μακριά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να προβάλετε τις ιδέες σας και να επεκτείνετε την κοινωνική σας ζωή. Προσέξτε όμως τον αναλυτικό και επικριτικό τρόπο σκέψης σας και επικοινωνίας σας, καθώς τα λόγια σας μπορεί να βλάψουν κάποιες σχέσεις σας ή να σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά σας. Μείνετε μακριά από το κακοπροαίρετο κουτσομπολιό, ειδικά στα κοινωνικά δίκτυα και μην παίρνετε τοις μετρητοίς οτιδήποτε ακούτε τώρα και το οποίο σας δημιουργεί άγχος και αγωνία. Αν κάποια άτομα σας κατακρίνουν ή προσπαθούν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας, προσπαθήστε να μη γίνετε επιθετικοί και επικριτικοί, απλά κάντε πίσω. Αποφύγετε τις απαισιόδοξες και αρνητικές σκέψεις για την πορεία της εργασίας σας ή την υγεία σας, διασκεδάστε και κοινωνικοποιηθείτε με τους φίλους σας.

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ιδέες και εμπνεύσεις που σας έρχονται για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Ο αναλυτικός και συνετός τρόπος σκέψης σας, σας βοηθά να επιλύσετε κάποια οικονομικά προβλήματα που είχατε στο παρελθόν ή νέες ιδέες ή συμβουλές τρίτων θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να έχετε περισσότερα χρήματα. Ίσως έχετε μια νέα πρόταση για μια επικερδή επένδυση ή μια νέα εργασία σας υπόσχεται καλύτερες οικονομικές απολαβές. Αν τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζατε οικονομικά προβλήματα ή είχατε χρέη, θα επιλυθούν υπέρ σας, είτε κάνοντας έναν ευμενή οικονομικό διακανονισμό, είτε λαμβάνοντας βοήθεια και υποστήριξη. Τώρα νιώθετε έντονη την ανάγκη να έχετε οικονομική ασφάλεια και σιγουριά, και θα κυνηγήσετε τα χρήματα, προωθώντας τον εαυτό σας και πιστεύοντας στην αξία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας βοηθά να κάνετε καλή εντύπωση, να ξεχωρίσετε στον κοινωνικό σας περίγυρο αλλά και να αποκομίσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας είτε στη σχέση σας, είτε στη δουλειά σας. Λαμβάνετε αναγνώριση στην εργασία σας, τα μοναδικά ταλέντα σας, σας ωθούν σε μια υπεύθυνη θέση ή την ανάθεση ενός νέου ρόλου. Αν είστε δεσμευμένοι, οι προσπάθειες για την ισορροπία στη σχέση σας αναγνωρίζονται ή αντίθετα μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν είστε στην ίδια σελίδα και αποφασίζετε να δώσετε ένα τέλος. Αν είστε μόνοι, περιμένετε να πολιορκηθείτε από πολλούς θαυμαστές και να βιώσετε έντονα ερωτικά πάθη και συγκινήσεις. Το υπερδραστήριο και αναλυτικό μυαλό σας, σας βοηθά να κάνετε σωστές επιλογές, βασιζόμενοι λιγότερο στο πάθος και περισσότερο σε μια αγάπη που θα έχει διάρκεια. Η ανανεωμένη διάθεσή σας, σας παροτρύνει να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, έτσι ξεχωρίζετε στο πλήθος.

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, αναλύετε το παρελθόν σας, ίσως κάποιες στιγμές νιώθετε χαμηλή την ενέργεια και τη ζωτικότητά σας, είστε νωχελικοί και απαισιόδοξοι. Το φεγγάρι σας εμπνέει και σας ενθαρρύνει να αφήσετε πίσω σας τις ανασφάλειες και τις αποτυχίες σας και να ασχοληθείτε με πιο χαρούμενες δραστηριότητες. Τώρα συνειδητοποιείτε τα καρμικά σας μαθήματα, έχετε μάθει από τις εμπειρίες σας κι αυτό σας βοηθά να ζήσετε τη ζωή σας πιο ήρεμα και ευτυχισμένα. Ίσως απαλλαγείτε από μια σχέση που σας βασανίζει συναισθηματικά ή κάποια κατάσταση που ήταν τροχοπέδη για την ευτυχία σας. Αν είχατε πολλά αρνητικά θέματα με τα οποία ασχοληθήκατε τον τελευταίο καιρό, τώρα το αναλυτικό και διαισθητικό μυαλό σας βρίσκει τρόπους για να ξεφύγει από την πίεση και το άγχος, έτσι πολύ σύντομα θα νιώσετε ηρεμία και γαλήνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, θέλετε να βρίσκεστε περισσότερο κοντά στους φίλους σας, ίσως κληθείτε να εξυπηρετήσετε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που έχει την ανάγκη σας. Κάνετε νέους φίλους και γνωριμίες και κάποια άτομα σας βοηθούν με τις συμβουλές τους σε ένα πρόβλημα εργασίας ή υγείας. Επιδιώκετε να κοινωνικοποιηθείτε, αλλά θα χρειαστεί να είστε πολύ επιλεκτικοί με τις παρέες σας καθώς κάποιοι ίσως θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν. Έχετε πολλές και νέες ιδέες, οι οποίες θα είναι επωφελείς στην καριέρα σας αλλά προσέξτε μην επωφεληθούν οι άλλοι από αυτές. Νιώθετε αναπτερωμένες τις ελπίδες σας και τα όνειρά σας, το φεγγάρι παίρνει μακριά τις αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις και συναισθήματα και συνειδητοποιείτε τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, βελτιώνετε τις αρνητικές καταστάσεις στην εργασία σας και αποκαλύπτετε νέους τρόπους για να καταφέρετε να εξελιχθείτε και να κάνετε τα μεγάλα οράματά σας πραγματικότητα. Αποφύγετε την κυριαρχική συμπεριφορά και τις επικρίσεις και μη δίνετε σημασία σε ζηλόφθονα άτομα και τους ανταγωνιστές σας οι οποίοι προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία σας. Το φεγγάρι φέρνει τώρα στο φως τους φίλους και τους εχθρούς σας στην εργασία σας, βλέπετε ποια άτομα είναι επιζήμια και ενεργούν σκόπιμα εναντίον σας και ποια σας βοηθούν με την εμπειρία και τις σωστές συμβουλές τους. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην αφήνετε τις αναλυτικές σκέψεις σας να σας δημιουργούν άγχος. Σκοπός σας είναι να απομακρύνετε τους αντιπάλους σας και να επωφεληθείτε από τους συμμάχους σας για την επιτυχία σας και την καλή φήμη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, βλέπετε πιο αισιόδοξα και χαρούμενα το μέλλον σας και σας παρέχεται μια ιδανική ευκαιρία να κάνετε μεγαλεπήβολα όνειρα για το μέλλον. Νέα άτομα που γνωρίζετε έχουν πολύ θετική επίδραση στη ζωή σας καθώς σας βοηθούν με τις ιδέες και τις εμπειρίες τους να ξεχάσετε τα συναισθηματικά προβλήματά σας και να βλέπετε τη ζωή πιο αισιόδοξα γενικότερα. Ίσως επίσης ταξιδέψετε, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για απλή ευχαρίστηση και νέες διασυνδέσεις με άτομα από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο μπορεί να σας προσφέρουν διασκέδαση και ξέγνοιαστες στιγμές. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ανταμειφθείτε για τη σκληρή δουλειά σας ή για να δείτε φως σε ένα πρόβλημα υγείας σας και γενικά παίρνετε αυτό που θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στον απόκρυφο και μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας, προσπαθείτε να βάλετε τα συναισθήματά σας σε τάξη, ο αναλυτικός και ορθολογιστικός τρόπος σκέψης σας, σας βοηθά να απελευθερωθείτε από τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας αλλά και να απομακρύνετε όσους σας υπονομεύουν και αναχαιτίζουν την ανοδική και εξελικτική πορεία σας. Έχετε τη διαίσθηση και τη διορατικότητα για να αποσαφηνίσετε μια μυστηριώδη κατάσταση ή μπορεί να αποκαλύψετε κάποιες κρυφές πληροφορίες που θα σας είναι χρήσιμες στο μέλλον. Αφήνετε πίσω σας το παρελθόν και βλέπετε ένα πιο φωτεινό μέλλον τόσο σε σχέση με τα οικονομικά σας, όσο και με τις οικείες σχέσεις σας. Τώρα θριαμβεύετε πάνω σε οδυνηρές παρελθούσες καταστάσεις και βλέπετε με περισσότερη λογική τη ζωή, δεν παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας. Προσέξτε την τάση σας για εκδικητικότητα και ζήλια, θα πονέσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Με την Πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων, αναλύετε τις σημαντικές σχέσεις σας, τι έχετε πάρει και τι έχετε δώσει, αν νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά. Σας δίνεται η ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας, να κάνετε έναν πιο στέρεο και διαρκή δεσμό, αλλά αν διαπιστώσετε ότι δεν είστε στο ίδιο μονοπάτι, αποφασίζετε να δώσετε ένα τέλος. Τώρα θέλετε να λάβετε επιβεβαίωση ότι είστε στο σωστό δρόμο στη ζωή σας. Αν είστε μόνοι, αφιερώνετε χρόνο στην κοινωνικοποίηση αλλά δεν βιάζεστε να χαρίσετε την καρδιά σας. Αναζητάτε κάποιον/α που να σας παρέχει ασφάλεια και εγγύηση για το μέλλον. Ο ευγενικός τρόπος συμπεριφοράς σας και οι αναλυτικές ιδέες σας, φέρνουν κοντά σας πολλά άτομα και ίσως ξεκινήσετε μια νέα επικερδή συνεργασία. Βλέπετε τώρα τη θετική πλευρά της ζωής, κάνοντας νέα σχέδια για το μέλλον σας.

clickmag.gr