Δεν το χωρά ανθρώπου νους αυτό το έγκλημα

286

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες ενός εγκλήματος στην Αργεντινή όπου ένας 19χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε την 24χρονη φίλη του έπειτα από έναν καυγά.

Ο Ναίμ Βέρα είπε στην αστυνομία ότι τσακώθηκε με τη σύντροφό του, Μπρέντα Μικαέλα Γκορντίλο και ότι την έσπρωξε και έπεσε από τις σκάλες ενός ακατοίκητου διαμερίσματος στο οποίο το ζευγάρι είχε πάει το Σάββατο.

Έπειτα, όπως αναφέρει η Daily Mail, την τύλιξε σε μία κουβέρτα και την έβαλε πάνω σε μια σχάρα προσπαθώντας να την κάψει.

Οι Αρχές δεν διευκρίνισαν αν η νεαρή κοπέλα ήταν ζωντανή όταν ο Βέρα επιχείρησε να την κάψει αλλά η αιτία θανάτου της ήταν, κατά τους ειδικούς, η ασφυξία που προκλήθηκε από ένα κομμάτι ύφασμα που είχε βάλει ο Βέρα στο στόμα της.

Η άτυχη κοπέλα φαίνεται ότι πάλεψε μαζί του προτού πεθάνει καθώς, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, βρέθηκε κομμάτι δέρματος του Βέρα κάτω από τα νύχια της.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας επιβεβαίωσε μιλώντας στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Αργεντινής Telam ότι η Γκορντίλο δεν ήταν έγκυος και ότι ο Βέρα την τεμάχισε αφού την έψησε στη σχάρα.

Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τον Βέρα να οδηγεί το αυτοκίνητό του το Σάββατο στον δρόμο όπου βρέθηκαν έπειτα κάποια μέλη της σορού της Γκορντίλο.

Τα υπόλοιπα μέλη της Γκορντίλο βρέθηκαν μέσα σε σακούλες παρατημένες σε έναν κάδο σκουπιδιών λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του Βέρα.

Daily Mail