Κορονοϊός: Μέτρα στήριξης για την πολιτική αεροπορία της Κίνας

247

Πακέτο οικονομικών μέτρων ανακοίνωσε το Πεκίνο για την προσφορά βοήθειας στη βιομηχανία της πολιτικής αεροπορίας, η οποία είναι αντιμέτωπη με δυσκολίες από την εξάπλωση του νέου κορονοϊού, σύμφωνα με την κινεζική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CAAC).

Παράλληλα θα εφαρμοστούν πολιτικές φορολογικών ελαφρύνσεων, αλλά και επιχορηγήσεων, ώστε να μειωθεί το επιχειρηματικό ρίσκο για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της πολιτικής αεροπορίας αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο το Xinhua.

Ενισχύονται οι οικονομικές επιχορηγήσεις

Το Πεκίνο θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη χορήγηση οικονομικών επιχορηγήσεων σε τοπικό επίπεδο, προκειμένου να βοηθήσει την κάλυψη των βασικών αναγκών των ανθρώπων, στο πλαίσιο των προσπαθειών για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού, όπως δήλωσε χθες το υπουργείο των Οικονομικών (MOF).

Η αναλογία των χρημάτων που παρακρατείται από τις τοπικές αρχές, μετά τη μείωση του φόρου εισοδήματος, μετά την αφαίρεση του φόρου εισοδήματος προς την κεντρική κυβέρνηση, θα αυξηθεί σταδιακά, σύμφωνα με μία ανακοίνωση του MOF.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast