Ντοκουμέντο: Χειροπέδες σε κακοποιούς μετά από καταδρομική ληστεία σε βενζινάδικο

213

 

Ντοκουμέντο: Χειροπέδες σε κακοποιούς μετά από καταδρομική ληστεία σε βενζινάδικο

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Καταδρομική επίθεση πραγματοποίησαν πριν από μερικές ημέρες δύο κακοποιοί σε ένα βενζινάδικο που βρίσκεται επί της οδού Πειραιώς, στο ύψος του Ταύρου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, όλα συνέβησαν την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, την ώρα που οι δείκτες του ρολογιού είχαν μόλις περάσει τις 02:00 τα ξημερώματα.

Εκείνη την ώρα, όπως θα δείτε και στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε και παρουσιάζει η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ένα αυτοκίνητο σταματά έξω από το βενζινάδικο με τον συνοδηγό να αποβιβάζεται και, κραδαίνοντας ένα μαχαίρι, να προσεγγίζει γρήγορα και επιθετικά έναν εκ των δύο υπαλλήλων που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σημείο.

Από τις φωνές αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά ο έτερος υπάλληλος, που βρίσκεται σε διπλανό δωμάτιο, και σπεύδει προς τον συνάδελφό του. Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τον ληστή, ο οποίος τον απωθεί βίαια και επιστρέφει στο πρώτο θύμα του. Τότε με την απειλή του μαχαιριού που κρατά στα χέρια του αποσπά κάτι περισσότερο από 300 ευρώ και, με τη βοήθεια του συνεργού του που τον περιμένει στο αυτοκίνητο, γίνεται καπνός.

Υπολόγιζαν χωρίς την ομάδα ΔΙΑΣ

Η χαρά τους ωστόσο δεν έμελλε να κρατήσει πολύ. Και αυτό γιατί, μετά το περιστατικό, ομάδες της ΔΙΑΣ ξεχύθηκαν στους δρόμους αναζητώντας τους δράστες. Μία εξ αυτών, λοιπόν, που ενεργεί στον Πειραιά, την ώρα που περιπολούσε στη συμβολή των οδών Αιτωλικού και Ροδόπης, παρατήρησε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, τη συμπεριφορά των οποίων έκρινε ύποπτη.

Τα μέλη της ομάδας προσέγγισαν το όχημα και ζήτησαν από τον οδηγό να σταματήσει προκειμένου να διεξαγάγουν έλεγχο. Τελικά, όπως προέκυψε από την έρευνα, το ένστικτό τους αποδείχθηκε αληθινό. Πράγματι εντός αυτοκινήτου εντοπίστηκε τόσο το μαχαίρι, όσο και τα χρήματα που είχαν αποσπάσει οι δράστες από το πρατήριο. Όπως είναι φυσικό, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τούς «πέρασαν βραχιόλια» και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

 

Πηγή: zougla.gr