Κορονοϊός: Βάζουν σε καραντίνα 5.000 οπαδούς στο Ισραήλ

434

Απίστευτη εξέλιξη στο Ισραήλ, όπου ένας οπαδός με συμπτώματα κορονοϊού παρακολούθησε από την εξέδρα τη «μάχη» του Τελ Αβίβ ανάμεσα στη Μακάμπι και τη Χάποελ και τώρα αναγκάζονται περισσότερα από 5.000 άτομα να μπουν σε καραντίνα.

Σύμφωνα με τα Media της χώρας, οι Αρχές αναζητούν τους 5.300 οπαδούς που βρίσκονταν στην εξέδρα μαζί με τον συγκεκριμένο που είχε εμφανίσει τα συμπτώματα του ιού, προκειμένου να μπουν σε καραντίνα.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιθανό να έχει εξαπλωθεί ο κορονοϊός σε αρκετές χιλιάδες ανθρώπους που παρακολούθησαν την πρόσφατη αναμέτρηση στο Τελ Αβίβ.

Η Μακάμπι ήταν η μεγάλη νικήτρια με το τελικό 3-0, ωστόσο, οι αρμόδιοι μέσω και της υπηρεσίας από την οποία οι οπαδοί εξασφάλισαν τα εισιτήρια, έχουν εντοπίσει ποιοι ακριβώς είναι εκείνοι που βρίσκονταν στην ίδια κερκίδα.

Προς κεκλεισμένων των θυρών τα παιχνίδια στο Ισραήλ

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο κορονοϊός «χτύπησε» και στο Ισραήλ, με τα πρώτα κρούσματα δημιουργούν προβλήματα και στις αθλητικές διοργανώσεις, επηρεάζοντας την Euroleague και το Champions League του μπάσκετ.

Υπάρχουν σκέψεις να ακυρωθούν όλα τα αθλητικά γεγονότα με την παρουσία κόσμου και φαίνεται πως αυτό ξεκινάει άμεσα και ακόμα δεν είναι καθόλου σίγουρο τι θα γίνει με το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Εφές, που γίνεται σήμερα για την 26η αγωνιστική της Euroleague και το Χάποελ Τελ Αβίβ – Περιστέρι Winmasters, που θα γίνει για τα playoffs του Basketball Champion League.

Μένει να παρθεί η τελική απόφαση και να δούμε τελικά αν οι αγώνες θα γίνουν χωρίς κόσμο.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: Newsbeast