Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Αιώνιο» ντέρμπι… φωτιά!

206

Διπλή αγωνιστική στην εβδομάδα που ξεκίνησε είναι αυτή για την Euroleague και το… μενού ανοίγει με τον καλύτερο τρόπο αφού ο Ολυμπιακός (11-15) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (14-12) στο ΣΕΦ για την 26η αγωνιστική (21:00. NS2). 

Οι γηπεδούχοι έχουν πλέον νέα ψυχολογία και πολύ καλύτερη απόδοση στο παρκέ και κυνηγώντας ακόμα μια θέση στα playoffs ανοίγουν το «σπίτι» τους για να φιλοξενήσουν ένα ντέρμπι για πρώτη φορά φέτος.

Τα προβλήματα δεν λείπουν από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με εκείνο του Νίκολα Μιλουτίνοφ να είναι το πιο πρόσφατο και εκείνο που «πληγώνει» παραπάνω τους «ερυθρόλευκους», αλλά έχουν γίνει οι προσθήκες, άπαντες δείχνουν να έχουν καταλάβει παραπάνω το τι τους ζητάει ο προπονητής τους και μένει να αντιδράσουν καλά και με ηρεμία στο πρώτο τους ντέρμπι.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να μάχονται για την 8η προνομιούχο θέση και δεν πρόκειται να αφήσουν οποιαδήποτε ευκαιρία να πάει χαμένη, ειδικά μπροστά στο κόσμο τους, που όπως όλα δείχνουν θα γεμίσει ασφυκτικά το ΣΕΦ, για πρώτη φορά φέτος.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του τις δύο συνεχόμενες ήττες και να επανέλθει σε τροχιά νικών με εμφατικό τρόπο. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο είναι αποφασισμένη να κρατήσει την θέση της στην βαθμολογία και να προσπαθήσει για μια νίκη γοήτρου στην έδρα του «αιωνίου».

Εκτός με απόφαση του Αμερικανού προπονητή είναι ο Νίκος Παππάς, ενώ οι υπόλοιποι νεοφερμένοι θα έχουν και αυτοί την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από… αιώνιο ντέρμπι.

Πηγή: gazzetta.gr