KATERINI RUN 2020: Το άγαλμα της Ελευθερίας στο μετάλλιο της αθλητικής γιορτής

540

Το άγαλμα της Ελευθερίας, το οποίο δεσπόζει στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, έργο, κατασκευασμένο από ορείχαλκο, που φιλοτέχνησε το 1973, με δαπάνη του Δήμου, ο αείμνηστος δημιουργός Ευθύμιος Καλεβράς (1929-2011), αποσπώντας μάλιστα πρώτο βραβείο σε Πανελλήνιο διαγωνισμό, αποτελεί το θέμα του μεταλλίου, της διοργάνωσης «KATERINI RUN».

Παράλληλα, έτοιμο είναι το επίσημο αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι (t-shirt) της διοργάνωσης, το οποίο θα δοθεί σε όλους τους αθλητές – αθλήτριες,  οι οποίοι συμμετέχουν στον αγώνα των 21.100 μέτρων. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι οι όμορφοι χρωματισμοί, η ποιότητα και η άρτια εφαρμογή του.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για όλα τα αγωνίσματα (Αγώνας Δρόμου 21.100 μέτρων – Λαϊκός Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.005 μέτρων), της διοργάνωσης “Katerini Run 2020” συνεχίζονται έως και σήμερα 28 Φεβρουαρίου. Για εκπρόθεσμες εγγραφές επικοινωνήστε τηλεφωνικά από αύριο Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στα τηλέφωνα: 6976 692 445 (πρόεδρος «ΖΕΥΣ» Αλέξανδρος Πούλιος) & 6977 753 739 (αντιπρόεδρος «ΖΕΥΣ» Ευάγγελος Γερομιχαλός).

Εξασφαλίστε τη θέση σας στις λίστες εκκίνησης!

Online εγγραφή εδώ:

Ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας αρχηγός της ομάδας. Για να «κατεβάσετε» τη φόρμα ομαδικών εγγραφών πιέστε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Όπως είναι γνωστό, διοργανωτές του αγώνα είναι ο  Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Αθλητισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Λάβετε θέσεις στην αθλητική γιορτή!