Κατερίνη: Αποκριάτικη εκδήλωση των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες

334

Αποκριάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε στις 26.02.2020, παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κατερίνης, κου Σταύρου Χριστοφορίδη, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, κας Ιφιγένειας Χρυσοπούλου, κου Δημήτρη Ζησιμόπουλου, κας Γιώτας Κοντελίδου και μελών της Διασωστικής ομάδας Πιερίας.

Την εκδήλωση πλαισίωσε ο φιλανθρωπικός, μορφωτικός, πολιτιστικός Σύλλογος Πιερίας «Άτηρα», μοιράζοντας δώρα σε όλα τα παιδιά. Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Βαβατσούλα Ρούλα δήλωσε ότι θα είναι αρωγός σε τέτοιου είδους δράσεις.

Ο Πρόεδρος κος Σταύρος Χριστοφορίδης επισήμανε σε δήλωσή του: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πολιτιστικό Σύλλογο Πιερίας «Άτηρα» για την πρωτοβουλία τους να συμμετέχουν στη σημερινή μας εκδήλωση καθώς και το προσωπικό των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ για την άψογη διοργάνωση και το μεράκι που τους χαρακτηρίζει. Στόχος των ΚΔΑΠ ΜΕΑ είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών μέσω προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωγίας, άσκησης λόγου, ανάπτυξης ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, άθλησης και σωματικής αγωγής».