Τελετή μνήμης & τιμής των θυμάτων κατοχής (φωτό)

552

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 23/2 και ώρα 11:30 στο μνημείο πεσόντων στο Σ.Σ. παρουσία του Γ.Γ. του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Α. Οικονόμου, τοπικών φορέων και πλήθους κόσμου.

Η κα Μιράντα Παππά  (Εκπαιδευτικός – υπεύθυνη Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας) έκανε εκτενή αναφορά στο ιστορικό των γεγονότων ενώ στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμαρχος Κατερίνης, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Δήμαρχοι και Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, οι Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και συγγενείς και φίλοι των θυμάτων.

Στεφάνια θα καταθέσουν ο Δήμαρχος Κατερίνης, ο Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης (Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνιος Οικονόμου), ο Εκπρόσωπος της Βουλής, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ο Δήμαρχος Ελασσόνας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λιβαδίου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου, ο Διοικητής της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης, ο Λιμενάρχης Σκάλας Κατερίνης, Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Κατερίνης και οι συγγενείς – φίλοι των θυμάτων.