Καθαρισμοί ρεμάτων και καναλιών από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

412

Συνεχίζονται, οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων και καναλιών, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, με γνώμονα την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Απόστολο Τζόβα, τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρη Ρουκά και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη, επίβλεψαν τις εξελισσόμενες εργασίες καθαρισμού του πλακοσκεπούς οχετού, του ρέματος «Καλάμι», εντός του οικισμού του Πλαταμώνα, που διενεργούνται υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Οι παρεμβάσεις, πραγματοποιούνται με σκοπό, την απρόσκοπτη ροή των υδάτων και βελτίωση της λειτουργικότητας των ρεμάτων και των καναλιών, στο πλαίσιο των σωστικών παρεμβάσεων, για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής.

«Η προσπάθεια μας συνεχίζεται και ευχαριστούμε για την αγαστή συνεργασία τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, κ. Βαγγέλη Γερολιόλιο, τους αρμόδιους τοπικούς φορείς και εθελοντές, που συμβάλουν στην υλοποίηση του έργου μας με θετικό αποτέλεσμα», επεσήμανε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.