Η αισχρή κακοποίηση ενός βρέφους από τα Μέσα Ενημέρωσης

286

Ο ιατροδικαστής που διέσυρε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια για 15 λεπτά διασημότητας.

Για “πρωτόγνωρη σεξουαλική κακοποίηση στα ελληνικά χρονικά” έκανε λόγο ο Μπουζιάνης, διασύροντας τον πατέρα από τη Συρία που ακόμα δεν είχε θάψει καλά-καλά το μωρό του και που παρέμενε οικειοθελώς μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης, στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Οι εξελίξεις διαψεύδουν εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον ιατροδικαστή και την ανυπομονησία του να στηθεί μπροστά στις κάμερες δίνοντας τον μοιραίο τίτλο στον δελτίο των οχτώ.

Συνάδελφοι του οι οποίοι διενήργησαν τη νεκροτομή, κάνουν λόγο για θεραπεία με υποκλυσμό μέσω ορθού, λόγο της σοβαρής πάθησης του βρέφους. Ο θεράπων ιατρός του βρέφους επιβεβαιώνει πώς έπασχε από μικροκεφαλία και ότι λόγω των συχνών επιληπτικών κρίσεων το τελευταίο διάστημα υπήρχε αυξανόμενη χρήση του σκευάσματος με ειδική συσκευή. Διευκρίνισε πως είναι πιθανόν, εφόσον η χορήγηση του σκευάσματος είναι συχνή και δεν γίνεται με σωστό τρόπο, να προκληθούν κακώσεις.

Το βρέφος κακοποιήθηκε βάναυσα από τη μανία των ΜΜΕ και τη ναρκισσιστική ανυπομονησία τους να αποδώσουν ευθύνες στο αίμα που μπορούν να ρουφήξουν χωρίς τύψεις. Ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος φτύνοντας τους κάμποση εξαντλημένη ανθρωπιά στα μούτρα:

“Δυστυχώς κάποιοι έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα. Καταλαβαίνω ότι λάθη γίνονται, όμως δεν έπρεπε κάποιοι να βιαστούν στην υπόθεση αυτή. Δεν θέλω να κάνω μήνυση σε κανέναν”.