Κ. Σκρέκας: Αντιδημοκρατικές οι απόψεις Τσίπρα για τη διακυβέρνηση της χώρας

178

Για αντιδημοκρατικές απόψεις σχετικά με τη διακυβέρνηση της χώρας, κατηγόρησε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας τη Δευτέρα στην πρωινή εκπομπή του Σκάι.

«Αποδεικνύει, δυστυχώς, τον αντιδημοκρατικό τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο κ. Τσίπρας και πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. τη διακυβέρνηση του τόπου μας», είπε o ο κ. Σκρέκας, σχολιάζοντας τις θέσεις που εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον έλεγχο «των αρμών της εξουσίας» από μια ενδεχόμενη νέα κυβέρνηση της Αριστεράς.

«Και γι’ αυτό το λόγο είχε αυτά τα καταστροφικά αποτελέσματα επί 4,5 χρόνια. Γιατί με αυτό τον τρόπο προσπάθησε να κυβερνήσει» πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό, ο Υφυπουργός ανάδειξε τις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για την καλύτερη φύλαξη των συνόρων, την επιτάχυνση των διαδικασιών και την αύξηση των επιστροφών όσων δεν δικαιούνται άσυλο.

Ο κ. Σκρέκας σημείωσε με έμφαση ότι ο διάλογος με τις τοπικές κοινωνίες είναι συνεχής και στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εφαρμογή του σχεδιασμού της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του προβλήματος.