Δυναμικό ελληνικό “παρών” στην διεθνή έκθεση FRUITLOGISTICA

210

Δυναμικό “παρών” με 78 Έλληνες εκθέτες (τυποποιητές, εμπόρους και παραγωγούς φρέσκων φρούτων και λαχανικών, εταιρείες μηχανολογικού εξοπλισμού κά), έδωσε η ελληνική συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση FRUITLOGISTICA, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, από τις 5 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2020.

Στο Εθνικό Περίπτερο που οργάνωσε ο Οργανισμός Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ), φιλοξενήθηκαν 22 εκθέτες, οι μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου, σύμβουλοι της “WIN” με το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “European Fruits”, καθώς και ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ (ΟΚΑΑ).

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του οργανισμού, οι Έλληνες εκθέτες, στο σύνολό τους, εκφράζουν την ιδιαίτερη ικανοποίησή τους από τη συμμετοχή τους και ανανεώνουν το ραντεβού τους με την Fruitlogistica στo Βερολίνο το 2021.

Η σημασία της έκθεσης για τον κλάδο επιβεβαιώθηκε και φέτος αφενός από την ιδιαίτερα υψηλή επισκεψιμότητα, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφενός διότι οι επισκέπτες ανήλθαν σε 72.000, προερχόμενοι από 130 χώρες, και αφετέρου από το ενδιαφέρον των εταιρειών να συμμετάσχουν ως εκθέτες, καθώς είχαν παρουσία συνολικά 3.300 εκθέτες από 93 χώρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ