Το 5ο ντοκιμαντέρ της πολυβραβευμένης σειράς ‘MT OLYMPUS THE SERIES” της Αθηνάς Κρικέλη (Φωτορεπορτάζ)

490

Το Πέμπτο ντοκιμαντέρ της πολυβραβευμένης αμερικανική σειράς mt Olympus Με τίτλο Μακεδονία ή λαμπερή πύλη του Ολύμπου Απόλαυσαν στη Λάρισα 400 και πλέον Λαρισαίοι.

Η προβολή πραγματοποιήθηκε στο διαχρονικό μουσείο της πόλης δίνοντας έτσι την ευκαιρία και δυνατότητα να γίνει ευρέως γνωστή σε ντόπιους Και μη η προσπάθεια αυτή της ελληνοαμερικανικής εταιρείας παραγωγών να προβάλλει τον Όλυμπο στα πέρατα του κόσμου.

Μέσα από την εξιστόρηση Οι θεατές ταξίδεψαν στην Μακεδονία της αρχαίας Ελλάδας από την Πέλλα μέχρι το αρχαίο Δίον και από τα πριόνια μέχρι την αρχαία Ολυμπία δίνοντας έτσι την δυνατότητα να αντιληφθούν να φανταστούν και να κατανοήσουν την σχέση των αρχαίων μακεδόνων με τον Όλυμπο και την αλληλεπίδραση του βουνού και των θεών του στους κοινούς θνητούς.

Την εκδήλωση προσφώνησαν η διευθύντρια του μουσείου κυρία Σταυρούλα Σδρόλια και ο Ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης γνωστός για τις προσπάθειες του να καθιερώσει την Ελλάδα ως τόπο στον οποίο να πραγματοποιούνται παγκόσμιες παραγωγές ταινιών!

Οι Ενδιαφερόμενοι μπορούνε να δούνε τα υπόλοιπα ντοκιμαντέρ της σειράς στην επίσημη σελίδα της ELLOPIA

www.ellopiatv.com

Φωτό: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ