Τι συμβαίνει με τον γάμο του George Clooney και της Amal Alamuddin

675

Ο γάμος τους μετράει σχεδόν έξι χρόνια (παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2014) και μέσα σε αυτό το διάστημα, ο Τύπος ουκ ολίγες φορές τους χώρισε. Ο λόγος για τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες είναι και πάλι στο στόχαστρο μερίδας του Τύπου με τα δημοσιεύματα να μιλούν γι’ ακόμη μία φορά για μεγάλη κρίση στο γάμο τους.

Μόνο που τώρα αφορμή για το νέο κύκλο φημών, στάθηκε μία παλαιότερη δήλωση που φέρεται να είχε κάνει ο ίδιος ο Κλούνεϊ στο φιλικό του περιβάλλον. Κι ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας RadarOnLine πριν έναν χρόνο ακριβώς, το οποίο και ανέσυραν στην επιφάνεια. Σύμφωνα με αυτό, λοιπόν, ο σταρ του Χόλιγουντ φέρεται να είχε δηλώσει πως είχε να δει τα δίδυμα παιδιά του, Ella και Alexander 200 μέρες, δηλαδή λίγο περισσότερο από έξι μήνες.

«Ποιος πατέρας έχει να δει τα παιδιά του τόσο καιρό;» αναρωτιούνται μέσα μαζικής ενημέρωσης και τονίζουν πως Κλούνεϊ και Αλαμουντίν έχουν επιλέξει πλέον διαφορετικό τρόπο ζωής και βρίσκονται μια ανάσα από το διαζύγιο.

Το περσινό δημοσίευμα του RadarOnLine (30/1/2019), το οποίο και επικαλούνται, ανέφερε μεταξύ άλλων πως το διάσημο ζευγάρι περνούσε μεγάλη κρίση στο γάμο του και πως ζούσαν χωριστά. Μάλιστα, ο Κλούνεϊ ήταν εκείνος που ήθελε να μπει τέλος στο γάμο τους. Αιτία για τα προβλήματα ήταν ο διαφορετικός τρόπος ζωής. Η μεν, Αλαμουντίν είχε αφοσιωθεί στην καριέρα της ως δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο δε Κλούνεϊ προτιμούσε να διασκεδάζει με τους φίλους του.

Το χάσμα ανάμεσά τους μεγάλωνε και τα προβλήματα έμοιαζαν άλυτα. Επίσης, όπως ανέφερε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ήταν σε διαμάχη για την επιμέλεια των δίδυμων παιδιών τους, με τον Χολιγουντιανό σταρ να τονίζει στη σύζυγό του πως δεν θα κάνει πίσω στην κοινή επιμέλεια. Ωστόσο, η Αλαμουντίν φέρεται τότε να είχε πάρει τα παιδιά και να είχε μετακομίσει σε έπαυλη στη Σαρδηνία.

Από τότε έχει περάσει ένας χρόνος. Μέσα στο διάστημα αυτό, οι φήμες περί κρίσης (καθώς και το επίμαχο δημοσίευμα) επιστρέφουν ανά τακτά διαστήματα. Το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει – ή τουλάχιστον δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα – όμως είναι γεγονός πως έχουν πολλούς μήνες να κάνουν μία κοινή εμφάνιση.

Μάλιστα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας Newsidea τον περασμένο Νοέμβριο έκανε λόγο για έναν κακόκεφο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος συχνά ξεσπά στους συνεργάτες του στα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Μία συμπεριφορά που δεν τον χαρακτηρίζει, όπως λένε άτομα του στενού του περιβάλλοντος. Και όπως εξηγούν, ο ηθοποιός τους τελευταίους μήνες διανύει μία περίεργη περίοδο έντονου άγχους, την οποία άλλοι αποδίδουν στα επαγγελματικά του και άλλοι σε προσωπικά προβλήματα.

Από την άλλη πλευρά, πρόσφατο δημοσίευμα της Daily Mail (10/2) μάλλον έρχεται να καταρρίψει τα περί βαθιάς κρίσης και διαζυγίου. Σύμφωνα με αυτό, το διάσημο ζευγάρι φαίνεται πως όχι μόνο δεν έχει προβλήματα, αλλά προχώρησε στην ανακαίνιση της έπαυλης του στο Berkshire φτιάχνοντας κι ένα υπόστεγο για «λόγους ασφαλείας».

Η έπαυλη -αξίας 12 εκατ. δολαρίων – βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό μέρος περικυκλωμένο από δέντρα. Ωστόσο, το γεγονός ότι ανήκει στους Κλούνεϊ, τραβά το ενδιαφέρον των τουριστών και για το λόγο αυτό το ζευγάρι θέλησε να λάβει μέτρα προστασίας της ιδιωτικότητάς του.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr