Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Πρόγραμμα στήριξης ηλικιωμένων «Κάνε κλικ για τη ζωή»

582
«Κάνε κλικ για τη ζωή», είναι το σύνθημα του έργου «Παροχή Υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης των Ηλικιωμένων»,Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να είναι ηλικίας άνω των 60 ετών, να έχουν προβλήματα υγείας, να ζουν μόνοι τους ή να μην μπορούν να υποστηριχθούν επαρκώς από το άτομο που διαμένει μαζί τους και να έχουν χαμηλό εισόδημα. Οι υπηρεσίες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα είναι η λειτουργία Κέντρου 24ωρης παρακολούθησης και Τηλεφωνικής Υποστήριξης, καθώς και η διαρκής παρακολούθηση και τηλεειδοποίηση των ηλικιωμένων μέσω ειδικών συσκευών.
Για την υποβολή αιτήσεων για τη λήψη υπηρεσιών υποβοήθησης Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων μπορείτε να απευθύνεστε στο Βοήθεια στο Σπίτι της περιοχή σας ή στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πύδνας-Κολινδρου, (τηλ. επικοιν.:2353021286)

Η «Αίτηση συμμετοχής  –  Δήλωσης»  και η «Υπεύθυνη Δήλωση» υποβάλλονται έως 28/02/2020, στη Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας  ή στη Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.Τα συνημμένα Δικαιολογητικά Συμμετοχής υποβάλλονται  έως 6/03/2020