Σάκκαρη: “Μεγάλος στόχος η Ολυμπιάδα”

224

Με αφορμή την απουσία της από το Fed Cup αυτής της εβδομάδας, το tennisnews.gr επικοινώνησε με τη Μαρία Σάκκαρη, που ευχαρίστησε την ομοσπονδία και δήλωσε πως θέλει να είναι όσο δυνατότερη μπορεί, για τον μεγάλο στόχο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Η Εθνική Ελλάδας διεκδικεί αυτή την εβδομάδα την πρόκριση στα πλέι οφ του Fed Cup, μέσα από το πολύ δυνατό τουρνουά της ευρωαφρικανικής ζώνης, στο Ταλίν της Εσθονίας. Η απουσίας της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας, Μαρίας Σάκκαρη, δεν πέρασε απαρατήρητη.

H Μαρία, η οποία συμμετείχε το 2018 και το 2019 στους αγώνες της Εθνικής στο Fed Cup και είχε συνεισέφερε στην άνοδο της ομάδας μας στην 1η κατηγορία, επέστρεψε στην Αθήνα μετά από την πολύ καλή πορεία της μέχρι τη 16άδα του Australian Open και προετοιμάζεται για την αναχώρησή της για τη Ρωσία, αφού την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στο St. Petersbourg Ladies’ Trophy στην Αγία Πετρούπολη.

Επικοινωνήσαμε μαζί της και θέλησε να ευχαριστήσει την ομοσπονδία για την κατανόηση που έδειξε, ενώ εξήγησε και πως ο μεγάλος στόχος για φέτος είναι να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα γίνουν στο Τόκιο από τις 27 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου.

“Ήθελα να είμαι φρέσκια για τα υπόλοιπα τουρνουά, γιατί πέρσι ήμουν πολύ κουρασμένη μετά από την Αυστραλία και το Fed Cup και δεν μπόρεσα να αγωνιστώ σε δυο μεγάλα τουρνουά, στο Ντουμπάι και στη Ντόχα. Ευχαριστώ πολύ την ομοσπονδία για την κατανόηση. Θέλω να ρίξω το βάρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες”, είπε η Σάκκαρη στο tennisnews.gr.

Πηγή: tennisnews.gr