Εν ψυχρώ δολοφονία στην Κομοτηνή: Τον πυροβόλησαν στην αυλή του σπιτιού του

340

Νεκρός από πυροβολισμούς διακομίσθηκε χθες το βράδυ στο «Σισμανόγλειο» νοσοκομείο ένας μεσήλικας άντρας στην Κομοτηνή.

Ο νεκρός, ο οποίος ήταν ένας 59χρονος Έλληνας, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην αυλή του σπιτιού του. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες άγνωστος ή άγνωστοι δράστες φέρεται να είχαν στήσει καρτέρι στον 59χρονο, ο οποίος δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες από πυροβόλο όπλο, η μία εκ των οποίων σύμφωνα με πληροφορίες στο κεφάλι.

Αποτέλεσμα των πυροβολισμών, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του άντρα, που διαπιστώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο». Σήμερα αναμένεται να γίνεται η ιατροδικαστική εξέταση που θα δώσει ακόμη περισσότερες απαντήσεις για το στυγερό έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Χρόνος» ο νεκρός είχε απασχολήσει πολλές φορές τις Αστυνομικές Αρχές κατά το παρελθόν, για αδικήματα που σχετίζονταν με ναρκωτικά και όπλα.

Έμπειροι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το έγκλημα να ήταν ένα ξακαθάρισμα λογαριασμών. Επισήμως πάντως όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν αμέσως μετά την εκτέλεση του 59χρονου.

Από χθες το βράδυ συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, με τις έρευνες να είναι συνεχείς, με στόχο την περαιτέρω διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πηγή: xronos.gr