Ωραίες παρουσίες «αναστατώνουν» τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια (εικόνες)

4668

Μπορεί ο αριθμός των γυναικών που εξελέγησαν στα όργανα Τοπικής Αυτοδιοίκησης να παραμένει μικρός, με την γυναικεία εκπροσώπηση να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, ωστόσο σε αρκετούς δήμους της χώρας τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια έχουν έντονο «άρωμα» γυναίκας.

Πολλές γυναίκες διεκδίκησαν και κέρδισαν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών τους στους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας. Είναι νέες, ωραίες, με συνεπή πορεία στον επαγγελματικό στίβο και κρατούν τα «κλειδιά» στους δήμους και τις περιφέρειες.

Η Οικονομολόγος Φαίη Καλογήρου εξελέγη στον  Κεντρικό Τομέα Αθηνών της περιφέρειας Αττικής με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, ο οποίος στη συνέχεια της εμπιστεύθηκε τη θέση της Eντεταλμένης Συμβούλου Δημόσιων Σχέσεων και Ομογένειας. Η εντυπωσιακή Φαίη είναι μόλις 27 ετών και έχει εργασθεί στις Δημόσιες Σχέσεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς «Βεργίνα», «Smile» και «0-6».

Στο ψηφοδέλτιο της  «Νέας Αρχής για την Αττική» συμμετείχε και η Πολιτικός Μηχανικός Τζίνα Αδαμοπούλου, η οποία κέρδισε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών της στον Νότιο Τομέα Αθηνών.

Η δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω Σοφία Μαυρίδου τραβάει εδώ και χρόνια τα βλέμματα στα αυτοδιοικητικά όργανα της Κεντρικής Μακεδονίας. Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές εξελέγη στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος την έχρισε αντιπεριφερειάρχη Πιερίας.

Στην παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε η όμορφη φιλόλογος Νατάσα Σωτηριάδου, η οποία κατάφερε να εκλεγεί περιφερειακή σύμβολος στην ΠΕ Κικλίς, επιβεβαιώνοντας τη φήμη ότι οι γυναίκες της Βορείου Ελλάδος είναι άκρως εντυπωσιακές.

Την παραπάνω φήμη στο 100% η Ψυχίατρος Μαγδαληνή Φιλιππιάδου, η οποία εξελέγη με την παράταξη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στην ΠΕ Θεσσαλονίκης.

Ομοίως και η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Θεσσαλονικής, αλλά και την Α΄ Θεσσαλονίκης στη Βουλή.

Στο δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου τα βλέμματα μαγνητίζει η Ψυχολόγος Ισιδώρα Αναματερού, που εξελέγη δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Πιο βόρεια η ηθοποιός και γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor Σάρα Εσκενάζυ δίνει μια πιο σέξι νότα στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Αμαρουσίου, όπου εξελέγη με τον συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου.

Με τον ίδιο συνδυασμό εξελέγη δημοτική σύμβουλος και η εντυπωσιακή Αεροπόρος Τίνα Μαρτίνη , η οποία κέρδισε την εμπιστοσύνη των Μαρουσιωτών.

Η Yacht Broker Όλγα Άρτεμις Πολίτη, δοκίμασε την τύχη της στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου στον δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και κατέγραψε αξιόλογα αποτελέσματα, αφού εξελέγη στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Παραμένουμε στα νότια, όπου τους δημότες Γλυφάδας εκπροσωπεί στο δημοτικό συμβούλιο η σέξυ παρουσιάστρια και DJ Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία εξελέγη με την παράταξη του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου.

Στην περιφέρεια Αττικής εξελέγη η Βασιλική Μπόγρη, η οποία στην συνέχεια αναδείχθηκε Αντιπεριφερειάρχης Νήσων.

Η Ιατρός Μαρία Κουρή, παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει πλούσια αυτοδιοικητική πορεία στον δήμο Ηλιούπολης, ενώ στις τελευταίες εκλογές εξελέγη περιφερειακή σύμβουλος στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη.

Όμορφες παρουσίες δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το δημοτικό συμβούλιο της πρωτεύουσας. Η ραδιοφωνική παραγωγός Πόπη Δομάζου πίστεψε από την αρχή στο εγχείρημα του Κώστα Μπακογιάννη, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των Αθηναίων.

Η Κρητικιά ιατρός Αθηνά Σπανάκη διεκδίκησε και κέρδισε την ψήφο των δημοτών Ηρακλείου στο πλευρό του Γιάννη Κουράκη. Η ίδια αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα συνδυασμού ομορφιάς και δυναμισμού.

Επανερχόμαστε στην περιφέρεια Αττικής, αυτή τη φορά στην ομάδα της Ρένας Δούρου, όπου η εκρηκτική περιφερειακή σύμβουλος Χρυσάνθη Αυλωνίτου κόβει την ανάσα των συναδέλφων της στα περιφερειακά συμβούλια.

Η διεθνολόγος Έλενα Λυμπέρη, επίσης περιφερειακή σύμβουλος Αττικής στον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, κερδίζει τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση.

Η εκπαιδευτικός Ανατολή Κωνσταντινίδου εκλέγεται στο δημοτικό συμβούλιο Πυλαίας – Χορτιάτη από το 2010 στο πλευρό του δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, ενώ έχει δοκιμάσει την τύχη της στις εθνικές εκλογές στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο.

Στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη έχει ενεργό ρόλο ως δημοτική σύμβουλος η σέξυ Άρτεμις Αγαθοκλέους, με την παράταξη του  Κωνσταντίνου Καρπούζη.

ΠΗΓΗ: e-ota.gr