Megxit: Έκλεισε συμφωνία με το Netflix η Μέγκαν, σε ποια εκπομπή θα εμφανίζεται

273

Νέα καριέρα μετά το παλάτι για την Μέγκαν Μαρκλ η οποία θα κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στo Netflix και μάλιστα σε καναδικό ριάλιτι σόου για διοργάνωση γάμων.

Η 38χρονη Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Pagesix, θα κάνει αρκετές εμφανίσεις στο σόου «I Do, Redo», στο πλάι της καλύτερής της φίλης στο Τορόντο, Τζέσικα Μαλρόνεϊ, η οποία είναι στυλίστρια γάμου και πρωταγωνιστεί στο επερχόμενο σόου του Netflix, σύμφωνα με πηγή από την ομάδα παραγωγής.

Το θέμα του ριάλιτι δεν είναι ακριβώς αυτοβιογραφικό, εντούτοις διαθέτει κάτι από γάμο, λόγος για τον οποίο η ίδια κατέκλυσε τη ζωή μας: πρόκειται για ζευγάρια που σχεδιάζουν τον δεύτερο γάμο τους, επειδή η πρώτη γαμήλια τελετή καταστράφηκε με διάφορους τρόπους

Οι εμφανίσεις της θα είναι «σποραδικές» σύμφωνα με την πηγή που ωστόσο δε διευκρίνισε εάν η πρώην δούκισσα του Σάσεξ θα πληρώνεται.

Το συγκεκριμένο ριάλιτι σόου ασχολείται με ζευγάρια που θέλουν να κάνουν το γάμο των ονείρων τους μετά την πρώτη «καταστροφική» εμπειρία.

Τα επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών αναμένεται να προβληθούν διεθνώς

Η 38χρονη Μαρκλ – που έχει ήδη ένα γάμο στο ενεργητικό της πριν παντρευτεί τον πρίγκιπά της – σίγουρα έχει το σωστό βιογραφικό για να βοηθήσει τις νύφες να ξαναπαντρευτούν τον πρίγκιπα των ονείρων τους, σχολιάζει το δημοσίευμα.

Θέλουν να ιδρύσουν εταιρεία παραγωγής

Μέσα στα σχέδιά τους είναι και η παραγωγή ντοκιμαντέρ για σημαντικά θέματα όπως η ψυχική υγεία και η κλιματική αλλαγή, ενώ λέγεται ότι θέλουν να χρησιμοποιηθεί η φωνή τους στον ρόλο του αφηγητή για παρόμοιους σκοπούς.