ΟΠΑ: Θεατρική παράσταση για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS

202

Μια θεατρική παράσταση με στόχο την οικονομική ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας διοργανώνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο εορτασμού της επετείου των 100 χρόνων από την ίδρυσή του.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του πανεπιστημίου, στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς του ΟΠΑ διοργανώνει την παιδική παράσταση «Όρνιθες: Η πολιτεία των Πουλιών» του Αριστοφάνη σε διασκευή – σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη.

Η παράσταση θα δοθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 στο Θέατρο Αθηνά (Δεριγνύ 10) και η  τιμή του εισιτηρίου είναι 6€ το άτομο.  Την ημέρα εκείνη το πανεπιστήμιο θα δώσει  τη δυνατότητα στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση ενώ παράλληλα, μέρος των εσόδων της παράστασης θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυσή τους.

Για κρατήσεις θέσεων, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να επικοινωνεί με το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων  του μΟΠΑ (210 8203216, 218, 407 και [email protected]) μέχρι την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου. Η στήριξη της παράστασης θα γίνει από κοινού με τις θεατρικές επιχειρήσεις Μαροσούλη και τις Μαγικές Σβούρες.

Όπως ανακοινώθηκε, η δράση αυτή εντάσσεται στις εορταστικές εκδηλώσεις εορτασμού των 100 Χρόνων από την Ίδρυση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίες θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: in.gr