H Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης συνεχίζει το αφιέρωμα στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο

335

Αφιέρωμα στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο από Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνη σε συνεργασία με το ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚ.ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ,το ινστιτούτο Θερβάντες στην Αθήνα και τις πρεσβείες Ισπανίας, Αργεντινής και Ουρουγουάης.

Δευτέρα 3 Φεβρουάριου με τη προβολή της ταινίας :«Ο Αντρές δεν θέλει να κοιμηθεί το μεσημέρι»

Ταινία από την Αργεντινή σε σκηνοθεσία Daniel Bustamante με τους: Conrado Valenzuela, Norma Aleandro, Fabio Aste, Nontué Bautista, Alicia Aller, Ezequiel Diaz, Celina Font, María José Gabín, Marcelo Melingo, Lautaro Puccia Sagardoy, Brian Sichel, Juan Manuel Tenuta

Ο Αντρές ζει με τον μεγαλύτερο αδερφό του και τη χωρισμένη μάνα του, η οποία έχει τεταμένες σχέσεις με τον πατέρα του. Η μάνα του σκοτώνεται σε ατύχημα και τα δυο παιδιά πρέπει να ζήσουν με τον πατέρα τους και τη γιαγιά τους. Η σχέση ανάμεσα στον πατέρα και τα παιδιά δεν είναι εύκολη, αλλά ο πραγματικός πόλεμος εξουσίας είναι αυτός ανάμεσα στον Αντρές και τη γιαγιά του Όλγα, πόλεμος που θα έχει απρόσμενη κατάληξη. Εν τω μεταξύ, δίπλα στο σπίτι, λειτουργεί ένα παράνομο κρατητήριο κι αυτό είναι ένα «κοινό μυστικό» που όλοι προτιμούν να αποσιωπούν.