Όσκαρ 2020: Χαμός με τον Μπραντ Πιτ και το ταμπελάκι με το όνομα του που φορούσε

427

Ο Μπραντ Πιτ είναι γνωστό πλέον σε όλους πως διαθέτει μοναδική αίσθηση του χιούμορ, ενώ διακρίνεται και για τον αυτοσαρκασμό του. Και στα ατού του πακέτου του, εκτός από την εμφάνισή του και το υποκριτικό του ταλέντο, συγκαταλέγεται και το χιούμορ. Άλλωστε, με κάθε ευκαιρία φροντίζει να κάνει διάφορες πλάκες, που πάντα γίνονται αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού.

Πρόσφατα, στα SAG Awards ο 56χρονος ηθοποιός όταν ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο του είχε αστειευτεί, λέγοντας πως θα το προσθέσει στο προφίλ του στο Tinder. Τώρα, σε εκδήλωση των Όσκαρ (είναι υποψήφιος και φαβορί στην κατηγορία β’ ανδρικού ρόλου για την ταινία Κάποτε στο… Χόλιγουντ) ο Πιτ έκανε πάλι το «θαύμα» του και κατάφερε να γίνει το πρόσωπο της βραδιάς, ενώ γνώρισε την αποθέωση από τους χρήστες του twitter.

Τι έκανε; Φόρεσε το ταμπελάκι με το όνομά του που του είχαν δώσει και κυκλοφορούσε για κάμποση ώρα στην αίθουσα με αυτό καρφιτσωμένο στο στήθος του. Μάλιστα, πόζαρε στο φακό με αυτό και επόμενο ήταν η κίνηση του να γίνει viral και να προκαλέσει χαμό στα social media.

Οι χρήστες ξετρελάθηκαν με τον Μπραντ Πιτ και τα ξεκαρδιστικά tweets έδωσαν και πήραν. Μάλιστα, κάποιοι έλεγαν πως ο διάσημος σταρ… συστήνεται στους συνομιλητές του με αυτό τον τρόπο. Το ταμπελάκι με το όνομά του δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τον διεθνή Τύπο, όπου πολλά μέσα προσπάθησαν να δώσουν μία εξήγηση γι’ αυτή την κίνηση.

Κάποια μέσα υπέθεσαν πως πρόκειται για μία από τις γνωστές πλάκες του κι άλλα ότι είναι ένδειξη ταπεινότητας του ηθοποιού. Ποιο από τα δύο σενάρια ισχύει, μόνο ο ίδιος το γνωρίζει. Πάντως, δεν το κράτησε όλη τη βραδιά, αφού μετά από κάποια ώρα το έβγαλε.

Πηγή: newsbeast.gr