Οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου στην OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

481

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, εδώ και 40 χρόνια δραστηριοποιείται δυναμικά στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, πιστεύοντας και παράγοντας στην Ελλάδα. Η εταιρεία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα εκπαίδευσης και πολύ συχνά προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, για να καλύψει τις ανάγκες κατάρτισης και εκπαίδευσης μαθητών και φοιτητών.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της πτυχής της,  ο Πρόεδρος της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης, την  Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 υποδέχθηκε  όλους τους  μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου. Οι μαθητές αρχικά συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων της εταιρείας, όπου τους παρουσιάστηκε video με την πορεία, τις δραστηριότητες, την διαδικασία παραγωγής και τα προϊόντα της εταιρείας. Στη συνέχεια έλαβαν από ένα αντιπροσωπευτικό δώρο  ως δείγμα φιλοξενίας και τέλος ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Οι μαθητές έμειναν έκπληκτοι με  τον τρόπο παραγωγής και την λειτουργία  της υπερσύγχρονης παραγωγικής μονάδας. Μαθητές και εκπαιδευτικοί φύγανε με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την ευχή της Διοίκησης της ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. προς τους μαθητές: « να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους, να σπουδάσουν και να αποκατασταθούν επαγγελματικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»