Στον Αρειο Πάγο κατέθεσε ο Φρουζής

175

Πιέσεις, υποστήριξε, ότι δέχθηκε από τους Εισαγγελείς Διαφθοράς για να καταθέσει σε βάρος πολιτικών χωρίς στοιχεία, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής, που κατέθεσε σήμερα στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή.

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής, σύμφωνα με πληροφορίες, επανέλαβε και ενώπιον του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού, τα όσα είχε καταθέσει και ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, περιγράφοντας δύο άτυπες συναντήσεις του με την επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς όπου του ζητήθηκε να δώσει επιβαρυντικά στοιχεία κατά πολιτικών προσώπων.

Ο κ. Φρουζής εξερχόμενος του Αρείου Πάγου δήλωσε ότι «Η διαδικασία και η κατάθεση είναι μυστική, από την αρχή το έχω σεβαστεί ευλαβικά. Είμαι σίγουρος ότι η αλήθεια λάμπει ήδη».

Παράλληλα, θα καταθέσει αύριο ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελου Ζαχαρή, ο αντεισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου, Ιωάννης Αγγελής, καθώς υπέβαλε ήδη αίτημα για συμπληρωματική κατάθεση, επικαλούμενος νεότερα στοιχεία.

Πηγή: kathimerini.gr