Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ο.Α.Ε.Ε του Ν. Πιερίας

371

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ο.Α.Ε.Ε του Ν. Πιερίας.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο οικογενειακό κέντρο “Μπουγιουρντί” στον πεζόδρομο στις 13:00 μ.μ. όπου το παρόν έδωσαν πλήθος μελών και φίλων της Ένωσης.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ανάμεσά τους θα θέλαμε να ξεχωρίσουμε τα ιδιαίτερα πρόσωπα που συμμετείχαν: οι Βουλευτές κος Σάββας Χιονίδης και κα Μπέτυ Σκούφα, εκπρόσωπος της κας Αννας Μάνη Παπαδημητρίου, η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου, ο Πρόεδρός του Δημ. Συμβουλίου κος Φάνης Τερζόπουλος, ο Αντ/ρχος κος Γεώργιος Κυριακίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, οι Πρόεδροι Συνταξιούχων Θεσ/νίκης κος Ιωάννης Χατζηλεοντιάδης και Λαρίσης κος Βόζαλης και κος Κουτσολικκάκης, ο Αντιπ/εδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Εμπόρων κος Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης κος Θάνος Οικονόμου και ο κος Ζήνων Σατραζέμης. Το ξεκίνημα έκανε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη κ.κ. Γεωργίου, Αιδεσιμότατος Πατήρ Νικόλαος με τον αγιασμό της πίτας και τις ευχές του προς τους παρευρισκόμενους.

Σειρά είχαν οι χαιρετισμοί και οι ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου και κάποιων εκ των επισήμων προσώπων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Μετά το πέρας των χαιρετισμών, ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική, φαγητό, χορό και άφθονη διασκέδαση για όλους μέχρι αργά.

Η Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων Ο.Α.Ε.Ε του Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παρευρέθησαν στην φετινή μας εκδήλωση, αλλά και όσοι δεν τα κατάφεραν για προσωπικούς και άλλους λόγους να έρθουν. Ελπίζουμε σε μια δημιουργική και γαλήνια χρονιά, γεμάτη πρόοδο και ευημερία.

 

Είθε το 2020 να μην μετρήσουμε άλλες απώλειες επί των κεκτημένων μας και η συνεισφορά του κλάδου μας να αναγνωριστεί.