Εξαγριωμένος πελάτης μαχαίρωσε έμπορο

200

Η άρνηση του εμπόρου να επιστρέψει στον πελάτη μια προκαταβολή, ήταν αυτή που ξεκίνησε το επεισόδιο με τα μαχαιρώματα – Αμφότεροι μεταφέρθηκαν τραυματίες στο νοσοκομείο.

Επεισόδιο με μαχαιρώματα σημειώθηκε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι της Τρίτης για οικονομικές διαφορές ανάμεσα σε έμπορο και πελάτη σε τοπική κοινότητα κοντά στη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αλλοδαπός πελάτης είχε δώσει προκαταβολή πριν μερικές μέρες προκειμένου να πάρει ένα προϊόν το οποίο είχε αναζητήσει από τον έμπορο.

Σήμερα πήγε στην επιχείρηση για να πάρει τα χρήματα πίσω, καθώς είχε αλλάξει γνώμη και δεν ήθελε το προϊόν. Ο έμπορος του εξήγησε ότι είχε πληρώσει προκειμένου να το παραλάβει και του τόνισε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει την προκαταβολή.

Ο πελάτης δεν δέχτηκε την εξήγηση και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τον επιχειρηματία με ένα μαχαίρι. Αφού προσπάθησε να τον μαχαιρώσει και κατέφερε να τον τραυματίσει ελαφρά, έστρεψε το μαχαίρι πάνω του και άρχισε να αυτοτραυματιζεται. Άμεσα σήμανε συναγερμός και στο σημείο βρέθηκαν αστυνομια αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο Λαμίας. Στο νοσοκομείο πήγε και ο επιχειρηματίας λίγο αργότερα.

Πηγή: protothema.gr