Αποστολία Ζώη: Όταν έχασα τη μάνα μου αισθάνθηκα ότι απέτυχα

260

Μέσα σε μια νύχτα η Αποστολία Ζώη αποφάσισε να αφήσει την καριέρα της στο τραγούδι. Γι΄αυτή την απόφαση αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν έχασε και τους δύο γονείς της από καρκίνο μίλησε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεωνόρα Μελέτη.

«Αισθανόμουν ότι ήμουν οριακά να αλλοιωθώ ως οντότητα» είπε για την παύση από το τραγούδι.

«Έκανα μια παύση για να ανασυγκροτηθώ […] Χρειάζονται οι παύσεις, το θέμα είναι αν έχεις το σθένος να το κάνεις. Όλα περνούσαν από το χέρι μου για να φτάσει το αποτέλεσμα στον κόσμο. Άρχισα να σκέφτομαι περίεργα, να έχω δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Έκανα παύση 4 χρόνια. Έφυγα στο απόγειο της καριέρας μου γιατί είχα κουραστεί ψυχολογικά. Όταν επέστρεψα μετά από τέσσερα χρόνια φυτοζωούσα. Οι γονείς μου δεν γνώριζαν ότι τραγουδάω και ότι κάπνιζα» είπε.

Η απώλεια των γονιών της

«Όταν έχασα τη μητέρα μου αισθάνθηκα ότι απέτυχα, ότι δεν μπόρεσα να τη σώσω. Το μέσα μου δεν μπορούσε να το ισορροπήσει. Ο θάνατος της μητέρας μου είναι ένα τραύμα που ακόμα δεν έχει κλείσει. Έμαθα ότι ο πατέρας μου είναι άρρωστος στο μνημόσυνο της μητέρας μου. Δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχω να νιώσω ανέμελη» είπε για το πώς βίωσε την απώλεια των γονιών της από καρκίνο.

Για τη συμμετοχή στο Nomads είπε: «Πήγα στο Nomads γιατί η καθημερινότητά μου ήταν άσχημη. Ο έρωτας αυτή τη στιγμή είναι ανύπαρκτος στη ζωή μου».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast