Απίστευτο! Έριξαν φόλες και στον Όλυμπο

725

Μπορεί η λαϊκή ρήση να επιμένει πως η τρέλα δεν πάει στα βουνά, σίγουρα όμως φτάνει μέχρι εκεί η ανθρώπινη ασυνειδησία, αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός πως υπάνθρωποι έφτασαν στο σημείο να «σπέρνουν» φόλες μέχρι και στον Όλυμπο, σε υψόμετρο 1.350 μέτρων!

Θύμα τους αυτή τη φορά ένα αθώο δεσποζόμενο σκυλί, που η ανυποψίαστη ιδιοκτήτριά του το πήρε μαζί της σε εκδρομή στον Όλυμπο, για να βρει δυστυχώς το θάνατο από φόλα στη θέση «Ξερολάκι» και σε υψόμετρο 1.350 μέτρων.

Το απίστευτο συμβάν καταγράφηκε το πρωί του Σαββάτου στο βουνό των θεών, όταν οι χαρές και τα παιχνίδια του σκυλιού με τη φύση και το χιόνι εξελίχθηκαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά σε εφιάλτη, καθώς το δύσμοιρο ζώο κατανάλωσε το δηλητήριο (πιθανότατα υδροκυάνιο), για να καταλήξει μέσα σε 5’ λεπτά και πριν η ιδιοκτήτριά του προλάβει να του προσφέρει την παραμικρή βοήθεια.

Η ιδιοκτήτρια του σκύλου προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως το σκυλί δεν αποκλείεται να κατανάλωσε το ισχυρό δηλητήριο που άγνωστοι επιμένουν να χρησιμοποιούν για την εξόντωση άγριων ζώων που κινούνται στην ευρύτερη περιοχή.