Πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς» δέχθηκε απειλητικό μήνυμα

281

Ο νέος κύκλος του «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες 15 χρόνια μετά και εκτός από τους παλιούς γνώριμους χαρακτήρες έχουν προστεθεί και καινούργιοι ρόλοι.

Ένας από αυτούς φαίνεται πως μέχρι στιγμής δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής στους τηλεθεατές. Ο λόγος για την τηλεοπτική «αρραβωνιαστικιά του Μανωλάκη», Μαριαλένα Ροζάκη.

Η «Αρετή» του «Καφέ της Χαράς» βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά, στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1 και όπως εξομολογήθηκε έχει δεχθεί απειλητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο ανέφερε: «Ελπίζω να σε βρουν σε χαντάκι».

Πώς αντέδρασε η νεαρή ηθοποιός; «Με μισούνε λίγο, δεν με θέλουν. Έλαβα ένα μήνυμα στο Instagram χθες στο οποίο μου έγραφαν: “Ελπίζω να σε βρουν σε χαντάκι”. Εντάξει παιδιά, δεν φταίω κι εγώ, ηθοποιός είμαι. Σε τέτοια δεν απαντάω, αλλά θεωρώ ότι ακόμα κι αυτό είναι μια επιτυχία του ρόλου, γιατί καλώς ή κακώς η Αρετή μπαίνει ανάμεσα στο αγαπημένο ζευγάρι, τη Βάλια και τον Μάνο» ανέφερε η Μαριαλένα Ροζάκη στην παρουσιάστρια για το περιστατικό.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast