«Ο Snik εμφανίζεται για δέκα λεπτά και οι επιχειρηματίες τον προτιμούν, μπράβο του»

251

Ο Νίκος Ζωιδάκης, μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι και την Μαρία Βλάχου, δεν δίστασε να αναφερθεί στον Snik και τις δεκάλεπτες εμφανίσεις του στα μαγαζιά με τα οποία κλείνει δουλειές. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ζωιδάκης είπε τα εξής:

Η φωνή του είναι μια από τις γνωστές της εγχώριας μουσικής σκηνής. Ο Νίκος Ζωιδάκης με τις μαντινάδες του ξεσηκώνει τους πάντες σε κάθε του εμφάνιση. Ο Κρητικός καλλιτέχνης μίλησε στην κάμερα του «Μεσημέρι #yes» του Open και αναφέρθηκε και στον Snik μεταξύ άλλων.

«Δεν κατέκτησε τα σκήπτρα χωρίς λόγο» τόνισε ο Νίκος Ζωιδάκης αναφερόμενος στην συνεργασία του με τον Αντύπα.

Σχολιάζοντας τις τόσες συνεργασίες που χάλασαν λίγο πριν την έναρξη των προγραμμάτων νυχτερινών μαγαζιών, είπε: «Είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί κάποιος ότι πριν 3-4 χρόνια, ήταν ηγέτης σε ένα μαγαζί θηρίο το οποίο χωρά 3.000 άτομα και τώρα αναγκαστικά, λόγω των καιρών, θα πρέπει να συνυπάρξει με δυο και με τρία άτομα».

Θα άφηνε ο Νίκος Ζωιδάκης την κόρη του να τραγουδά σε νυχτερινό κέντρο; «Δεν υπήρχε περίπτωση να πω όχι στην επιλογή του παιδιού μου αλλά από εκεί και πέρα αυτά που λένε ότι οι Κρητικοί είμαστε αυστηροί, είναι μύθος» τόνισε.

Αναφερόμενος στη ραπ και τους ράπερ, ο Νίκος Ζωιδάκης είπε: «Ένα είδος ραπ είναι και αυτό που κάνω εγώ, είναι αυτοσχεδιασμός. Οι ραπερ που είναι τώρα της μόδας και παρουσιάζονται δεν έχουν σχέση με τραγούδι. Βάζουν μια ψεύτικη φωνή σε ένα μηχάνημα και τους αλλάζει τη φωνή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είναι» και πρόσθεσε: «Αφού καταφέρνει ο Snik και κλείνει συναυλίες και πάει και εμφανίζεται για δέκα λεπτά και οι επιχειρηματίες τον προτιμούν, μπράβο του! Δεν θεωρώ δηλαδή ότι είναι σωστό να κλείνω να εμφανιστώ κάπου, να βγαίνω για δέκα λεπτά και να εξαφανίζομαι».

Πηγή: Newsbeast