Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βάρη: Τους σκότωσαν μπροστά στα παιδιά τους

194

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε ταβέρνα στη Βάρης – Κορωπίου, όταν τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στο μαγαζί και πυροβόλησαν εν ψυχρώ δύο άτομα.

Eνας Σλοβένος και ένας Μαυροβούνιος είναι ο τραγικός απολογισμός της άγριας δολοφονίας, ενώ στο πόδι τραυματίστηκε και μια γυναίκα.

Η μαφιόζικη επίθεση έγινε μπροστά σε κόσμο που εκείνη την ώρα έτρωγε με τις οικογένειες τους στο μαγαζί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερις ένοπλοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στην ταβέρνα και πυροβόλησαν τα θύματα την ώρα που γευμάτιζαν μαζί με τις συζύγους και τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρας ο Σλοβένος κατέληξε στην καρέκλα, ενώ ο δεύτερος άντρας από το Μαυροβούνιο, αν και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή κατέληξε στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο, νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο Ασκληπιείο της Βούλας και η γυναίκα που τραυματίστηκε στο μηρό.

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR δήλωσε: «Αυτό που ζήσαμε θύμιζε αμερικανική ταινία! Ξαφνικά μπήκαν δυο άνδρες και άρχισαν να πυροβολούν! Οι πυροβολισμοί ήταν ασταμάτητοι! Τα παιδάκια τους ούρλιαζαν! Ο ένας έπεσε αμέσως νεκρός στην καρέκλα που καθόταν!»

Η όλη επίθεση διήρκεσε περίπου 30 δευτερόλεπτα. Στο κατάστημα επικράτησε πανικός.

Το βέβαιο για τους αστυνομικούς είναι ότι επρόκειτο για επαγγελματίες εκτελεστές, που λειτούργησαν με οργανωμένο σχέδιο και ακρίβεια, ενώ εκμεταλλεύτηκαν στον υπέρτατο βαθμό το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.

Στην Ασφάλεια Αττικής εξετάζουν δύο σενάρια: μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συμβόλαιο θανάτου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι τέσσερις δράστες διέφυγαν με τζιπ, το οποίο αναζητείται μέχρι αυτή την ώρα από τις Αρχές.

Πηγή: tanea.gr