Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παίρνει θέση για το «My Style Rocks»

169

Στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο». Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε, μέσα σε όλα, να μην αναφερθεί στο νέο κύκλο του «My Style Rocks» που ξεκίνησε την εβδομάδα που μας πέρασε με την Κατερίνα Στικούδη στο τιμόνι της παρουσίασης.

«Είναι μια δουλειά και την αντιμετωπίζω καθαρά, ξεκάθαρα ως δουλειά. Σίγουρα ήθελα να το κάνω αλλά, οκ, πάμε παρακάτω. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που κάθεται πάνω από το χυμένο γάλα και προβληματίζεται. Συνέβη, τελείωσε, πάμε παρακάτω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Έχω πάει στην επόμενη σελίδα μου, στο επόμενο βήμα μου» πρόσθεσε με χαμόγελο η παρουσιάστρια. «Η εκπομπή δεν μου ανήκει, δεν είναι δικό μου το φορμάτ. Δεν γεννήθηκα και είπα το My Style Rocks το παντρεύτηκα. Το έκανα μια χρονιά και δεν σημαίνει ότι έχω νεύρα ή δυσαρέσκεια. Με τους συνεργάτες μου έχω φανταστική επαφή, προχθές ήμουν με τον Στέλιο Κουδουνάρη στην Άννα Βίσση. Με τους ανθρώπους της παραγωγής ανταλλάξαμε ευχές όπως κάθε χρόνο. Δεν είμαι εγώ, οκ, για κάποιους λόγους. Ο καθένας κάτι σκέφτεται για να φτιάξει μια εκπομπή. Από κει και πέρα, ναι, είδα την πρεμιέρα για να έχω μια άποψη».

«Είδα που άλλαξαν το πλατό, την καινούργια επιτροπή, τον Στέλιο πως είναι μέσα σε όλο αυτό και φυσικά την Κατερίνα που είναι μια κούκλα. Είναι κάτι άλλο, αυτό που ήθελαν κιόλας να πετύχουν» συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Δεν θα είμαι αντικειμενική γιατί την έκανα αυτή την εκπομπή. Πως μπορώ να είμαι αντικειμενική;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια προς την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Το αντιμετώπισα σαν έναν πρώην! Τον αγάπησα, δέθηκα, πέρασα πάρα πολύ ωραία μαζί του αλλά είναι πρώην και η ζωή μου δείχνει ότι έχω να κάνω κάτι άλλο» ανέφερε, επίσης, με νόημα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πηγή: Newsbeast