Εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Κατερίνης βρήκε & παρέδωσε πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό

436

Με απόλυτη ευσυνειδησία λειτούργησε δημοτικός υπάλληλος, εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Κατερίνης, όταν βρήκε στο δρόμο έξω από το Δημαρχείο ένα πορτοφόλι που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό και το παρέδωσε στη Δημοτική Αστυνομία.

Αμέσως μετά, οι υπεύθυνοι της  δημοτικής αστυνομίας κατάφεραν να εντοπίσουν το νόμιμο κάτοχο και να του παραδώσουν το πορτοφόλι.

Ο υπάλληλος του Δήμου, η ακεραιότητα, η εντιμότητα και το ήθος του οποίου αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή να μην το παραδώσει στις αρχές και να το κρατήσει.

Οι εργαζόμενοί μας δίνουν καθημερινά όπως γνωρίζετε τον καλύτερό τους εαυτό προσφέροντας αδιάλειπτα τις υπηρεσίες τους για την καθαριότητα της πόλης μας.  Σε αυτό το κοινωνικό έργο που επιτελούν έχω να επισημάνω ότι το συγκεκριμένο συμβάν  έρχεται να μας  γεμίσει με χαρά και ικανοποίηση καθώς αναμφισβήτητα συνιστά τιμή για τον Δήμο μας, να έχει στις τάξεις του υπαλλήλους με εντιμότητα και αρχές δήλωσε σχετικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακίδης.