Ηράκλειο: Αγριο έγκλημα με νεκρό ηλικιωμένο και τραυματισμένη τη γυναίκα του

222

Αγριο φονικό έγινε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης σε σπίτι στο κέντρο των Μοιρών του Δήμου Φαιστού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας βρέθηκε δολοφονημένος από όπλο.

Τραυματισμένη βρέθηκε η σύζυγός του η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί στο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretalive το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο στις Μοίρες όταν 50χρονος δράστης πήγε μεθυσμένος στο σπίτι της πρώην συζύγου του το οποίο βρίσκεται σε πρώτο όροφο και άρχισε μαινόμενος να φωνάζει.

Από τις φωνές και την φασαρία βγήκε έξω ο 80χρονος σπιτονοικοκύρης που διαμένει μαζί με τη σύζυγό του στο ισόγειο της πολυκατοικίας και εκεί κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί φαίνεται πως έγινε το κακό.

Ξαφνικά ο 80χρονος έπεσε νεκρός, ενώ από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και η σύζυγος του ηλικιωμένου που κατευθύνθηκε μαζί του στο σπίτι της ενοικιάστριας στις Μοίρες προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα, και πλήρωσε το τίμημα με τον πιο τραγικό τρόπο…

Το συμβάν όπως είναι λογικό αναστάτωσε όλη την γειτονιά, ενώ κάτοικοι είπαν ότι το θύμα ήταν καλός και ευγενικός άνθρωπος. Ο δράστης που έσπευσε να εξαφανιστεί μετά το συμβάν, αναζητείται από τις αρχές.

Πηγή: tanea.gr