Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Australian Open

250

Τον Salvatore Caruso θα συναντήσει στην πρεμιέρα του στο Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έχει στο τμήμα του τον Novak Djokovic. Στην ίδια μεριά του ταμπλό βρίσκεται επίσης και ο Roger Federer. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση του ανδρικού ταμπλό του Australian Open.

O Τσιτσιπάς βρίσκεται στην κάτω μεριά του ταμπλό του Australian Open, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις του κόντρα στον Ιταλό Salvatore Caruso. Αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, θα συναντήσει έναν εκ των Philipp Kohlschreiber και Marcos Giron, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Milos Raonic και στον 4ο γύρο με τον Roerto Bautista Agut.

Στα προημιτελικά, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει πιθανό αντίπαλο τον Novak Djokovic, ενώ στα ημιτελικά αμφότεροι έχουν πιθανό αντίπαλο τον Roger Federer.

Στο πάνω μισό του ταμπλό βρίσκονται φυσικά ο Rafael Nadal και ο Daniil Medvedev, με τον Ισπανό να έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα διασταύρωση στον 4ο γύρο με τον Νικ Κύργιο, σε περίπτωση βεβαίως που και οι δυο κερδίσουν τα τρία πρώτα παιχνίδια τους στο τουρνουά.