Η αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

164

Στο πλευρό των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη η οποία δολοφονήθηκε και βιάστηκε άγρια τον περασμένο Νοέμβριο στη Ρόδο βρίσκεται η Μάγδα Φύσσα.

Λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας στην αίθουσα όπου διεξάγεται η δίκη βρέθηκε και η μητέρα του αδικοχαμένου, Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε από τον Γ. Ρουπακιά.

Η κ. Φύσσα, αφού χαιρέτισε τους γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας, βγήκε από την αίθουσα.

«Δολοφόνοι θα σας πάρω τη ζωή»

Λίγη ώρα αργότερα, κατά την έναρξη της διαδικασίας η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τους δολοφόνους της κόρης της, δεν άντεξε και ξέσπασε.

Συγκεκριμένα, την ώρα που οι δύο κατηγορούμενοι εισέρχονταν στο δικαστήριο τους φώναξε: «Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή, καταστρέψατε τη ζωή μας και τη ζωή του παιδιού μου και εγώ πρέπει να σας βλέπω. Δολοφόνοι».

Υπενθυμίζεται πως οι δύο συνομήλικοι προφυλακισθέντες της νεαρής, θα βρεθούν ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, κατόπιν αιτήματος του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου ο οποίος ζήτησε την μεταφορά της υπόθεσης επικαλούμενος λόγους ασφαλείας και διασάλευσης της δημόσιας τάξης , αν η δίκη διεξαγόταν στην Ρόδο όπου και διαπράχθηκε το έγκλημα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια της Ελένης θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους δράστες της δολοφονίας του παιδιού της.

Ξεσπά ο πατέρας της – Δεν θέλουμε να δώσουμε αξία στους δολοφόνους της

Ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης, δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι, είναι «δύσκολο για κάποιον να αντιληφθεί πώς αισθάνεται ένας γονιός που έχει χάσει το παιδί του με τέτοιον βίαιο τρόπο».

Ερωτηθείς για την πρώτη συνάντησή του με τους δράστες της άγριας δολοφονίας της Ελένης, ο Γιάννης Τοπαλούδης, τόνισε ότι είναι «ανώφελο που θα συναντήσουμε τους δολοφόνους της κόρης μας, γιατί τους δίνουμε αξία».

«Το μόνο βλέμμα που αξίζουν είναι να τα κοιτάξουμε ως παράδειγμα προς αποφυγήν», τόνισε και ζήτησε εκ νέου την καταδίκη τους, «σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα», υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα αυστηροποίησής του για τέτοιου είδους εγκλήματα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας και θείος του θύματος, Ευ.Γκιούγκης, σημείωσε ότι «έφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης» και αρκέστηκε να τονίσει ότι, «οι γονείς της έχουν καταστραφεί, τους ρήμαξαν τη ζωή αυτά τα δύο υποκείμενα».

Πηγή: tanea.gr