Ραντζέλοβιτς: «Πρέπει να βελτιωθώ»

280

Δηλώσεις στην κάμερα της Nova ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία παραχώρησε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της Nova για την προσωπική του εξέλιξη, τον Μπέλιτς και τις συμβουλές του Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραντζέλοβιτς:

Για το γκολ στην Καλαμάτα: «Νιώθω πολύ καλά για το γκολ μου! Μου έδωσε πολύ χαρά το συγκεκριμένο γκολ. Ελπίζω να μου δώσει ώθηση για περισσότερα γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει: «Πρέπει να βελτιώσω αρκετά πράγματα. Σε κάθε προπόνηση τα δίνω όλα. Προσπαθώ να βελτιώσω τον τρόπο παιχνιδιού μου και να τον κάνω πιο έξυπνο. Στόχος μου να ξεκινήσω να παίζω περισσότερο στην αρχική ενδεκάδα!»

Για τη συμμετοχή του Μπέλιτς στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας: «Ο Μπέλιτς είναι νέος και φιλόδοξος. Προπονείται πολύ καλά, δουλεύει σκληρά. Η προπόνηση με την πρώτη ομάδα θα του δώσει πολλά πράγματα. Έχει όλο τον χρόνο γιατί είναι μόλις 18 ετών. Θεωρώ πως μπορεί να φτάσει σε αρκετά υψηλό επίπεδο!»

Για το ματς με τη Λαμία: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα παιχνίδια στη Super League. Πρέπει να δείξουμε την ποιότητα μας. Είναι σημαντικό να είμαστε μια γροθιά σε αυτά τα παιχνίδια! Αν είμαστε ενωμένοι, αποδίδουμε καλύτερα».

Για τον ανταγωνισμό στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού: «Στον Ολυμπιακό αγωνίζονται πολλοί καλοί παίκτες. Μαθαίνω πολλά απ’ αυτούς και το εκτιμώ πολύ!»

Για τις συμβουλές που του δίνει ο Πέδρο Μαρτίνς: «Μιλάω κάθε μέρα με τον Πέδρο Μαρτίνς. Μου δίνει πολύτιμες συμβουλές και τον ευχαριστώ για τις ευκαιρίες που μου έχει δώσει. Είναι πολύ σημαντικό να αγωνίζομαι και ο προπονητής με έχει εμπιστευθεί».

Για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, τον νεαρό αμυντικό που προπονείται με την ομάδα νέων του Ολυμπιακού: «Ο Μάρκοβιτς είναι ο καλύτερος φίλους μου στην ομάδα. Παιρνάμε όλη τη μέρα μαζί. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και ελπίζω σύντομα να πάρει την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα και να παίζει σε αυτή!»

Πηγή: onsports.gr