Διεθνούς φήμης καλλιτέχνης είναι ανιψιός της Ρένας Βλαχοπούλου

249

Στον καλλιτεχνικό κόσμο πολλές είναι οι συγγένειες, άλλες περισσότερο γνωστές και άλλες άγνωστες στο ευρύ κοινό. Μία από τις συγγένειες αυτές είναι και του Μάριου Φραγκούλη με τη Ρένα Βλαχοπούλου, αφού η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός ήταν θεία του.

Ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης έχει αναφερθεί μέσα από συνεντεύξεις του στη συγγένειά τους, αποκαλύπτοντας και άγνωστες πτυχές της ζεστής σχέσης που είχαν. Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε παραδεχθεί πως η θεία του τον είχε επηρεάσει σε πολλά επίπεδα.

Ο Μάριος Φραγκούλης σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν λίγα χρόνια στην εφημερίδα real, είχε αποκαλύψει και μία αστεία ιστορία με τη Βλαχοπούλου, όταν εκείνος ήταν 8 χρόνων και είχε πάει σπίτι της για να της πει τα κάλαντα.

«Με υποδέχθηκε με χαρά, με άκουσε να τραγουδάω τα κάλαντα με κλασικά ποσταρισµένη παιδική φωνή και στο τέλος µου έδωσε ένα δίφραγκο. Κοίταζα µε απορία µία εκείνη και µία την παλάµη µου µε το δίφραγκο και η απάντησή της ήταν: “Από µένα θα έχεις πάντα φαγητό και µία στέγη πάνω από το κεφάλι σου. Όλα τα υπόλοιπα θα τα κάνεις µόνος σου”», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά.

Πηγή: Newsbeast