Ζόι Κράβιτς: Έδινε σχεδόν 10 χρόνια «μάχη» με τη βουλιμία

909

Η Ζόι Κράβιτς είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια, μοντέλο και από το περασμένο καλοκαίρι και κυρία Γκλούσμαν.  Άλλωστε, η 31χρονη σταρ από τον Ιούνιο του 2019 είναι πλέον παντρεμένη με τον ηθοποιό Καρλ Γκλούσμαν, ενώ ο γάμος τους έγινε στο Παρίσι όπου ήταν καλεσμένοι πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

«Είμαι συνηθισμένη από την οικογένεια μου να ζούμε σε διαφορετικές πόλεις, αλλά να μένουμε κοντά, καθώς ο καθένας έχει να κάνει τα δικά του πράγματα», είπε μιλώντας στο Elle Φεβρουαρίου 2020.

«Ο Καρλ έχει τη δική του καριέρα και πρέπει να επικεντρωθεί σ’ αυτό, αλλά είμαστε μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, και ξέρουμε που βρισκόμαστε. Το καλύτερο μέρος του γάμου είναι να μπορείς δίνεις τη μάχη και να ξέρεις ότι κανένας από τους δυο δεν πρόκειται να ανοίξει την πόρτα και να φύγει», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Η Ζόι μίλησε και για τη ζωή της με τους γονείς της λέγοντας ότι αισθάνονταν μειονεκτικά έχοντας δύο διάσημους και όμορφους γονείς. «Ήμουν αδύναμη, μία απόλυτα φυσιολογική 15χρονη», δήλωσε ενώ σύμφωνα με το περιοδικό, αγωνίστηκε με τη βουλιμία για περίπου 10 χρόνια και για να την ξεπεράσει ακολούθησε ειδική θεραπεία.

Πηγή: Newsbeast