Τζαν Γιαμάν: Η θεαματική αλλαγή στην εμφάνιση του πρωταγωνιστή του ΣΚΑΙ

636

Είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς που έφυγε. Η φήμη του μέσα στο 2019 πέρασε τα σύνορα της Τουρκίας και έχει πια εξαπλωθεί σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Ο λόγος για τον Τζαν Γιαμάν, τον σέξι Τούρκο ηθοποιό που έχει «κάψει» πολλές γυναικείες καρδιές, ενώ σε κάθε δημόσια εμφάνισή του γίνεται πανικός.

Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε το περασμένο καλοκαίρι, μέσα από την τούρκικη σειρά «Φτερωτός θεός» που προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ενώ τον Σεπτέμβριο όταν κι επισκέφτηκε την Αθήνα, έγινε χαμός με την άφιξή του. Και μόνο τυχαίο δεν είναι πως ο Γιαμάν για το 2019 ήταν μέσα στα πρόσωπα που έψαξαν περισσότερο οι χρήστες στην google.

Δυνατό όπλο -πέρα από τις υποκριτικές του ικανότητες – είναι η εμφάνισή του. Μυώδες και γυμνασμένο κορμί, μακριά μαλλιά, γένια και βλέμμα που μαγνητίζει, ο Τούρκος σταρ είναι από τους πιο σέξι άνδρες στον κόσμο. Ωστόσο, αυτή την περίοδο εκτελεί τα στρατιωτικά του καθήκοντα στη γειτονική χώρα και για το λόγο αυτό χρειάστηκε να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά και τα γένια του. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες οι θαυμάστριές του περίμεναν με ανυπομονησία μία φωτογραφία με το νέο λουκ.

Και αυτή κυκλοφόρησε το βράδυ της Τρίτης στα social media, όπου ο Τζαν Γιαμάν ποζάρει ξυρισμένος και με κοντό μαλλί με τον κουρέα του. Και ακολούθησε ο χαμός. Η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι θεαματική. Ο «νέος» Γιαμάν δεν θυμίζει καθόλου τον μάτσο «Φτερωτό θεό», που μας συστήθηκε το περασμένο καλοκαίρι.  Μοιάζει αρκετά νεότερος (αν και στην πραγματικότητα είναι μόλις 30) με τις θαυμάστριές του να ενθουσιάζονται και με το λουκ αυτό.

Πηγή: newsbeast.gr