Το μοντέλο των 90s Έλενα Κρίστενσεν είναι 50άρα και ανεβάζει τόπλες φωτογραφία

884

Η Έλενα Κρίστενσεν, τόπλες, με τους κοιλιακούς της να διαφαίνονται και σούπερ νεανική εμφάνιση και πόζα. Ο πρώην άγγελος των εσωρούχων της Victoria’s Secret και μοντέλο της χρυσής δεκαετίας του ’90 που μεσουράνησε παρέα με τις, Σίντι Κρόφορντ, Κρίστι Τέρλινγκτον Ναόμι Κάμπελ, Λίντα Εβανγκελίστα και κάποιες ακόμη, είναι πια, μια 50άρα.

Όχι βέβαια η 50άρα της διπλανής πόρτας, αλλά μια ευειδής γυναίκα που διατηρεί τις αψεγάδιαστες αναλογίες της και την υπέροχη σκανδιναβική ομορφιά της.

Φοράει μόνο το σκισμένο τζιν σορτσάκι της ανιψιάς της κι έχει κλειδωθεί έξω από το σπίτι, έγραφε στην ανάρτησή της στο Instagram, το πρώην μοντέλο, νυν φωτογράφος, από τη Δανία, που κρατιέται σε αυτή τη φόρμα, με pole dancing και μποξ, το οποίο κάνει τα τελευταία 14 χρόνια, τρεις φορές κάθε εβδομάδα.

Όπως δηλώνει η ίδια το pole dancing, είναι η πιο σκληρή γυμναστική που έχει κάνει ποτέ και κατά συνέπεια έχει τεράστιο σεβασμό για τις χορεύτριες αυτού του είδους.

Όταν ταξιδεύει, ασκείται με κολύμπι και γιόγκα.

Εννοείται ότι δηλώνει και αυτή όπως κάθε εκπρόσωπος του κλαμπ των σούπερ αδύνατων ανθρώπων, ότι απολαμβάνει το φαγητό και θα μπορούσε να τρέφεται κάθε μέρα με ζυμαρικά πασπαλισμένα με παρμεζάνα και κομμάτια λευκής τρούφας. Προτιμάει, ωστόσο, κυρίως τη Γιαπωνέζικη κουζίνα γιατί όπως έχει δηλώσει, αισθάνεται ότι καταναλώνει καθαρή, υγιεινή τροφή, ενώ απολαμβάνει την περουβιανή κουζίνα της μητέρας της και τη γκουρμέ παράδοση της γενέτειράς της, Κοπεγχάγης.

Ό,τι και αν κάνει πάντως η Έλενα Κρίστενσεν, δουλεύει και είναι χάρμα οφθαλμών.

Πηγή: Newsbeast