Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου μετά από συμπλοκή οπαδών

177

O 28χρονος Βούλγαρος οπαδός έπεσε νεκρός έπειτα από συμπλοκή με οπαδούς του ΠΑΟΚ. Σχετική φωτογραφία ανήρτησε στο Facebook, στον λογαριασμό του, ο σύνδεσμος Super3, των οργανωμένων οπαδών του Aρη.

Τρία άτομα έχουν συλληφθεί από τις αρχές σχετικά με τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έπεσε νεκρός έπειτα από συμπλοκή με οπαδούς στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής της πόλης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, για συμμετοχή στη συμπλοκή έχουν συλληφθεί δύο άνδρες, 24 και 26 ετών.

Παράλληλα, η αστυνομία προέβη και στη σύλληψη μιας 26χρονης γυναίκας, η οποία δεν σχετίζεται με τη συμπλοκή, αλλά φέρεται να οδηγούσε το όχημα που παρέσυρε τον 28χρονο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο. 

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη τα αίτια του θανάτου του, μιας και από την ιατροδικαστική έκθεση, που αναμένεται, θα εξακριβωθεί αν αυτός προήλθε από τη συμπλοκή ή από την παράσυρσή του από το αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος αλλοδαπός, μαζί με δύο ακόμη συμπατριώτες του, ήταν οπαδοί της βουλγαρικής Μπότεφ, ομάδας που θεωρείται «αδελφοποιημένη» με τον Αρη και πιθανολογείται ότι βρέθηκαν στην πόλη για το σαββατιάτικο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Αρη.

Πηγή: kathimerini.gr